Sfeerhaard kopen

Sfeerhaard kopen

Kom naar De Heide Smid


Sfeerhaard kopen? Met het advies van De Heide Smid ben je verzekerd van een sfeerhaard die past bij jouw wensen. Wij hebben een ruime keuze uit haarden die voor extra sfeer in jouw woonruimte zorgen. In onze prachtige en overzichtelijke showrooms, gevestigd in Halle en Duiven, zijn talloze (brandende) opstellingen te vinden, waar je heel veel inspiratie kunt opdoen. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers geven je graag een persoonlijk advies. Wij hebben topmerken zoals Nordic-Fire, Altech en Faber in assortiment. Hiermee kun je echt genieten van een mooi vlammenspel. Kom eens bij ons langs voor de mooiste haard. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Een sfeerhaard kopen doe je dus bij de specialist.

Sfeerhaard kopen bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint uiteraard met de mooie sfeerhaarden van De Heide Smid. Wij hebben luxueuze op maat gemaakt inbouwhaarden tot simpele vrijstaande gaskachels. Bij ons is het allemaal te vinden. Geef jouw woonkamer ook een gezellig en vurig karakter met onze haarden. Bekijk hiervoor ons assortiment of bezoek één van onze showrooms. Wij hebben diverse topmerken aan haarden, zoals Altech, Faber en Nordic-Fire. Ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers je graag een vakkundig en gedegen advies over jouw haard. Sfeervol wonen begint dus met een prachtige en stijlvolle kachel en haard van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Ik koop mijn sfeerhaard bij de specialist

Vuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een sfeerhaard haal je deze ambiance in huis. Deze koop je bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste sfeerhaarden van de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel het land.

sfeerhaard kopen

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: