De Heide Smid

Sfeerhaard kopen

Sfeerhaard kopen

Kom naar De Heide Smid


Sfeerhaard kopen? Met het advies van De Heide Smid ben je verzekerd van een sfeerhaard die past bij jouw wensen. Wij hebben een ruime keuze uit haarden die voor extra sfeer in jouw woonruimte zorgen. In onze prachtige en overzichtelijke showrooms, gevestigd in Halle en Duiven, zijn talloze (brandende) opstellingen te vinden, waar je heel veel inspiratie kunt opdoen. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers geven je graag een persoonlijk advies. Wij hebben topmerken zoals Nordic-Fire, Altech en Faber in assortiment. Hiermee kun je echt genieten van een mooi vlammenspel. Kom eens bij ons langs voor de mooiste haard. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Een sfeerhaard kopen doe je dus bij de specialist.

Sfeerhaard kopen bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint uiteraard met de mooie sfeerhaarden van De Heide Smid. Wij hebben luxueuze op maat gemaakt inbouwhaarden tot simpele vrijstaande gaskachels. Bij ons is het allemaal te vinden. Geef jouw woonkamer ook een gezellig en vurig karakter met onze haarden. Bekijk hiervoor ons assortiment of bezoek één van onze showrooms. Wij hebben diverse topmerken aan haarden, zoals Altech, Faber en Nordic-Fire. Ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers je graag een vakkundig en gedegen advies over jouw haard. Sfeervol wonen begint dus met een prachtige en stijlvolle kachel en haard van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Ik koop mijn sfeerhaard bij de specialist

Vuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een sfeerhaard haal je deze ambiance in huis. Deze koop je bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste sfeerhaarden van de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel het land.

sfeerhaard kopen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.