De Heide Smid

Een gashaard aansluiten op een bestaand schoorsteenkanaal

Schouwen

Kom naar De Heide Smid


Schouwen geven een haard of kachel verder vorm. Het maakt het totaalplaatje in principe af. Ze zijn onwaarneembaar te combineren met het interieur bij jou in huis. De schouwen kunnen worden gemaakt uit verschillende steensoorten, zoals kalkzandsteen en marmer. Bij De Heide Smid in Halle en Duiven kun je terecht voor de mooiste schouw van de hoogste kwaliteit. Een schouw als schoorsteenmantel zorgt voor nog meer sfeer en gezelligheid in jouw woonkamer. Ook kun je bij ons kiezen uit voorzetschouwen of omlopende schouwen. De één wordt voor de haard gezet, de ander wordt om de haard heen geplaatst. Kom bij ons langs voor de service, kwaliteit en gemoedelijke sfeer. Schouwen koop je bij de specialist.

Schouwen kopen bij de specialist

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. In onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms zijn ruim 250 (brandende) opstellingen te vinden, waar je veel inspiratie voor jouw schouw kunt opdoen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende stijlen, kleuren en modellen haarden en kachels. Onze ervaren medewerkers geven je uiteraard een persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste schouw, die past bij jouw huisstijl. Geef jouw woonkamer een sfeervol, gezellig en vurig karakter. De kracht van ons bedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze schouw die extra uitstraling geeft.

Ik koop mijn schouw bij De Heide Smid

Knapperend haardvuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een schouw haal je deze sfeer in haard. Kom naar de showrooms om eindeloos inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies. Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Schouwen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.