Schouwen

Schouwen

Kom naar De Heide Smid


Schouwen geven een haard of kachel verder vorm. Het maakt het totaalplaatje in principe af. Ze zijn onwaarneembaar te combineren met het interieur bij jou in huis. De schouwen kunnen worden gemaakt uit verschillende steensoorten, zoals kalkzandsteen en marmer. Bij De Heide Smid in Halle en Duiven kun je terecht voor de mooiste schouw van de hoogste kwaliteit. Een schouw als schoorsteenmantel zorgt voor nog meer sfeer en gezelligheid in jouw woonkamer. Ook kun je bij ons kiezen uit voorzetschouwen of omlopende schouwen. De één wordt voor de haard gezet, de ander wordt om de haard heen geplaatst. Kom bij ons langs voor de service, kwaliteit en gemoedelijke sfeer. Schouwen koop je bij de specialist.

Schouwen kopen bij de specialist

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. In onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms zijn ruim 250 (brandende) opstellingen te vinden, waar je veel inspiratie voor jouw schouw kunt opdoen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende stijlen, kleuren en modellen haarden en kachels. Onze ervaren medewerkers geven je uiteraard een persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste schouw, die past bij jouw huisstijl. Geef jouw woonkamer een sfeervol, gezellig en vurig karakter. De kracht van ons bedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze schouw die extra uitstraling geeft.

Ik koop mijn schouw bij De Heide Smid

Knapperend haardvuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een schouw haal je deze sfeer in haard. Kom naar de showrooms om eindeloos inspiratie op te doen. Onze medewerkers geven je graag een passend advies. Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Schouwen

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: