Review 5

Review 5

Neemt de tijd, inventariseert de wensen en situatie goed, vraagt door, doet alternatieve voorstellen, maakt heldere offertes, voert opdracht goed uit conform afspraak, doet aan nazorg. Verbeterpunt: derde partij die een deel van de opdracht uitvoeren, goed instrueren.
Lees meer

Review 4

Afspraken worden nagekomen, planning werd gehandhaafd, flexibiliteit bij onverwachte zaken. Verzorgde uitstraling medewerkers qua kleding, materiaal, voertuigen en manieren. Kortom een vlekkeloos verlopen project van 109 bungalows in 3 weken tijd.

Lees meer

Review 3

Goede en deskundige adviezen voorafgaand aan de aankoop. Prettig dat er iemand, voorafgaand aan de uit te voeren werkzaamheden, ter plaatse de werkvoorbereiding bespreekt en vastlegt. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

Lees meer

Review 2

De mensen van De Heide Smid hebben onlangs onze gashaard strak ingebouwd. Het resultaat is prachtig en de warmte prettig. De monteurs weten goed wat ze doen en zijn erg prettig in de omgang. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

Lees meer

Review 1

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn erg blij met onze Barbas Eco 52 en bijpassende stoere houtmand van gerecyclede autobanden. Mooie winkel met leuke accessoires voor in je woning. Vriendelijk personeel. Gemoedelijke sfeer.

Lees meer