Hwam 4550 houtkachel

Hwam 4550 houtkachel

Bij deze klant is de Hwam 4550 houtkachel geplaatst. Een prachtige vrijstaande kachel die geschikt is voor elk interieur. Door de zijruiten kun je optimaal genieten van de vlammen.

De Hwam 4550 is hier uitgevoerd met de optie SmartControl. Met deze optie kun je achterover leunen en eenvoudig genieten van je houtkachel. De SmartControl garandeert de beste en meest milieuvriendelijke verbranding en kun je ook nog eens brandstof besparen. Via de app op je tablet of smartphone kan je een gewenste temperatuur instellen voor een gelijkmatige temperatuur in de kamer. Ook geeft de app aan wanneer het tijd is om het brandhout aan te vullen.

Lees meer over de HWAM SmartControl

Ook is er gekozen voor de optie om stenen voor warmteopslag te plaatsen. Deze worden bovenin de kachel geplaatst. De warmte wordt opgeslagen in de stenen en wordt vervolgens langzaam en langdurig afgegeven.

”De voorbereiding van de uitvoering is heel belangrijk geweest in onze woning. het hele project is hierdoor super verlopen. De schoorsteen staat hierdoor kaarsrecht op het dak. Prettige monteurs, hebben met veel zorg en kennis een goed produkt neer gezet. De kachel is de juiste keuze(advies) geweest, en deze brand fantastisch, en maakt de ruimte lekker warm.” – Kiyoh beoordeling

Hwam 4550 houtkachel

Toegepast bij dit project

Hwam 4550

De Hwam 4550 is een vrijstaande, moderne houtkachel die verkrijgbaar is in twee varianten: met een gietijzeren deur of met een glazen deur. De vuurbeleving wordt is bij deze kachel nog intenser dankzij de zijruiten. Hierdoor heb je vanuit meerdere hoeken in de kamer zicht op het mooie vuurbeeld.

Bekijk de Hwam 4550