Pelletkachels

Pelletkachels

Kom naar De Heide Smid


Pelletkachels kopen? Dit zijn geavanceerde houtkachels. Deze kachels branden op pellets, oftewel samengeperst houtafval. Deze kleine geperste houtblokjes zijn samengesteld uit schoon hout en tevens gekeurd. Een pelletkachel biedt een heleboel voordelen en is ontzettend sfeervol. Het is een verbrandingssysteem, dat is afgescheiden van de ruimte waarin de kachel staat. De Heide Smid biedt verschillende soorten pellet kachels. Denk hierbij aan vrijstaande pellet kachels, warmtelucht pellet kachels, pellet kachels op centrale verwarming (CV) en Pellet ketels CV. Bezoek eens onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms in Halle en Duiven om inspiratie op te doen. Bij ons zijn talloze brandende opstellingen te vinden. De mooiste pelletkachels koop je bij de specialist.

Pelletkachels kopen bij de specialist

De Heide Smid staat voor service, kwaliteit en gemoedelijke sfeer. Wij bieden verschillende soorten pelletkachels, van inbouwmodellen tot thermokachels en voorzet warmtebronnen. In onze vestigingen staan diverse (brandende) opstellingen ter inspiratie opgesteld. Ons assortiment bestaat uit de topmerken Nordic Fire en Edil Kamin. Jouw pelletkachel is altijd af te stemmen op eigen smaak en interieur. Er is er dus altijd wel een passend exemplaar in jouw woning. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw kachel. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw pelletkachel.

Ik koop mijn pelletkachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij zijn specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Koop jouw pelletkachel bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in haarden kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Let op: het is ook mogelijk om subsidie op pelletkachels te krijgen.

Pelletkachels kopen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

  • Showroom in Halle en Duiven
  • Deskundig team van 50 medewerkers
  • Aangesloten bij het NHK
  • DE erkend installateur
  • Ervaren service en onderhoud monteurs
  • ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
  • Eigen werkplaats voor reparatie en renovatie

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.