Pelletkachels

Pelletkachels

Kom naar De Heide Smid


Pelletkachels kopen? Dit zijn geavanceerde houtkachels. Deze kachels branden op pellets, oftewel samengeperst houtafval. Deze kleine geperste houtblokjes zijn samengesteld uit schoon hout en tevens gekeurd. Een pelletkachel biedt een heleboel voordelen en is ontzettend sfeervol. Het is een verbrandingssysteem, dat is afgescheiden van de ruimte waarin de kachel staat. De Heide Smid biedt verschillende soorten pellet kachels. Denk hierbij aan vrijstaande pellet kachels, warmtelucht pellet kachels, pellet kachels op centrale verwarming (CV) en Pellet ketels CV. Bezoek eens onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms in Halle en Duiven om inspiratie op te doen. Bij ons zijn talloze brandende opstellingen te vinden. De mooiste pelletkachels koop je bij de specialist.

Pelletkachels kopen bij de specialist

De Heide Smid staat voor service, kwaliteit en gemoedelijke sfeer. Wij bieden verschillende soorten pelletkachels, van inbouwmodellen tot thermokachels en voorzet warmtebronnen. In onze vestigingen staan diverse (brandende) opstellingen ter inspiratie opgesteld. Ons assortiment bestaat uit de topmerken Nordic Fire en Edil Kamin. Jouw pelletkachel is altijd af te stemmen op eigen smaak en interieur. Er is er dus altijd wel een passend exemplaar in jouw woning. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw kachel. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw pelletkachel.

Ik koop mijn pelletkachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij zijn specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Koop jouw pelletkachel bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in haarden kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Let op: het is ook mogelijk om subsidie op pelletkachels te krijgen.

Pelletkachels kopen

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: