De Heide Smid

Open haard kopen

Open haard kopen

Kom naar De Heide Smid


Open haard kopen? Breng dan een bezoek aan De Heide Smid. Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment hout- en gasgestookte open haarden. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het haardvuur in dit geval in een open verbinding met de woonkamer. Ze bieden dus veel sfeer en gezelligheid. In onze showrooms in Halle en Duiven zijn veel complete en brandende opstellingen te vinden ter inspiratie. Deze open haarden zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Bezoek dus één van onze vestigingen om het aanbod te bekijken. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke haard het beste past bij jouw interieur. Dit doen we onder meer door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je een idee krijgt over het eindresultaat. Een open haard kopen doe je dus bij De Heide Smid.

Open haard kopen bij De Heide Smid

Wil je sfeervol de koude wintermaanden doorkomen? Een open haard geeft warmte en comfort in die periode. Daarnaast zorgt het voor extra sfeer in jouw woonkamer. Uiteraard koop je jouw open haard bij kachelspeciaalzaak De Heide Smid. Wij zijn al meer dan 80 jaar sfeermakers en dé specialist in open haarden en kachels. Met ons totaalassortiment kunnen wij iedere klant een passend haard bieden. Vanzelfsprekend denken wij met je mee om de juiste open haard te realiseren. De combinatie van deskundig advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze kunt maken! Wij bieden de open haard die precies voldoet aan jouw wensen: stijlvol en tegen de beste prijs. De plaatsing van de haard doet ons vakkundige team van installateurs.

Mijn open haard koop ik bij de specialist

Sfeervol wonen begint met de open haarden van De Heide Smid. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Overtuigd van onze mogelijkheden? Breng dan snel een bezoek om onze open haarden te bewonderen.

Bekijk onze open haarden
Open haard kopen in een veranda of overkapping

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.