De Heide Smid

We laten u niet in de kou staan!

Door de nieuwe maatregelen is de showroom in Halle en Duiven gesloten. De afhaalbalie in Halle en Duiven is uiteraard nog wel open voor onderdelen kachels, tuinmachines, brandstoffen (pellets, motomix, petro oil) hoofdverwarming kachels, bijverwarming , rookgasafvoeren. De vooringang in Halle blijft dicht, de zij-ingang blijft bereikbaar en open. De werkplaats blijft ook open voor o.a. winterbeurten en reparatie van je kachel of tuinmachine.

In Duiven is er een deurbel gemaakt bij de voordeur waar je kan aanbellen en daar vervolgens de gewenste onderdelen/goederen kan afhalen.

De openingstijden blijven hetzelfde

Openingstijden

Toch opzoek naar je droomkachel?

Dat de showroom gesloten is, betekent niet dat je geen kachel kan kopen. Bij De Heide Smid proberen we je te helpen waar mogelijk. We laten u niet in de kou staan!

  • Maak een afspraak voor een online-video gesprek met jouw gewenste verkoper
  • Vraag onze verkopers gerust om advies via mail of telefoon

Online afspraak

Mocht je dus graag meer informatie willen hebben over een specifieke kachel, een rookkanaal of wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn, dan kun je een online-afspraak inplannen. Op deze manier ben je verzekerd dat een verkoper je helpt met alle vragen.

Een afspraak maken kan door te bellen naar 0314-631741 of te mailen naar info@heidesmid.nl

Wij zullen dan samen met u een tijdstip inplannen voor het online gesprek.

Kort samengevat:

✓ De balie en de werkplaats zijn open voor o.a. onderdelen en reparatie
✓ De showroom is gesloten, online video gesprek met de verkoper is natuurlijk wel mogelijk
✓ Voor verzekerd verkoopgesprek, bel of mail ons gerust

Zodra de deuren van onze winkel weer open gaan, laten we dat weten. Wij kijken er zeker naar uit om jullie weer te mogen ontvangen en te laten inspireren door al het vuur!