De Heide Smid

Nieuw in ons assortiment: BIODOM pelletketels!

Het ruime assortiment van De Heide Smid is sinds kort uitgebreid met pelletketels van BIODOM. Tevens is De Heide Smid officieel hoofddealer van BIODOM in heel Oost-Gelderland.

Met deze uitbreiding in het assortiment denkt De Heide Smid aan de toekomst. Vanuit de overheid ligt er een ambitieus plan om het gasverbruik te verminderen. Een pelletketel is een uitstekend alternatief voor de gasgestookte cv-ketel. Een pelletketel van BIODOM is daarom een absolute aanrader voor mensen die zonder gas hun woning willen verwarmen.

De pelletketel is niet alleen in opkomst omdat het een goed alternatief is voor de gasgestookte cv-ketel, maar ook omdat je minimaal € 1.250,- subsidie* ontvangt bij de aanschaf van een pelletketel! Hierdoor bespaar je niet alleen op de energiekosten, maar ook nog eens op de investering.

Wil je meer weten over de werking van een pelletketel? Wij hebben de meeste gestelde vragen omtrent pelletketels voor je beantwoord.

Op onze website kan je het complete aanbod van BIODOM bekijken. Of kom langs in een van onze showrooms. In Halle staan diverse modellen pelletketels van BIODOM brandend opgesteld.

Ben je als installateur op zoek naar een leverancier voor BIODOM pelletketels? Als hoofddealer leveren wij ook aan installatiebedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op.

*Let op! De subsidie is een overheidsmaatregel die nog loopt tot 31 december 2019 of stopt eerder als de subsidiepot leeg is.