De Heide Smid

Maatregelen omtrent het Coronavirus!

Beste mensen,

Het Coronavirus houdt het land in zijn greep. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden ons als vanzelfsprekend aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM.

Er worden allemaal maatregelen genomen in Nederland, maar wat betekent dat voor uw afspraak met ons?
Hierbij denken we aan het installeren van haarden, het uitvoeren van onderhoud / service reparatie van uw haard / tuinmachine, het vegen van uw schoorsteen of een bezoek van één van onze showrooms.

De veiligheid en gezondheid van u als klant én medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.
Met het nemen van een aantal preventieve maatregelen willen we de risico’s voor iedereen zoveel mogelijk beperken.

Daarom graag uw aandacht voor het volgende:

– Geef onze medewerkers alstublieft de ruimte zodat ze veilig hun werk kunnen doen. Ook voor uw eigen veiligheid. Het RIVM adviseert min 1,5 meter. We stellen het zeer op prijs als u de werkplek goed vrijhoudt zodat ze zich vrij kunnen bewegen.

– Voelt u zich niet lekker (koorts, hoesten en/of kortademigheid), neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. In overleg verzetten we de afspraak, of kijken we naar een andere oplossing.

– Wilt u de afspraak verzetten, dit kan door te mailen (info@heidesmid.nl) of te bellen via het algemene nummer (0314-631741).
Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.

– Ook voor bezoek aan één van onze showrooms geldt het dringende verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen.

– In onze winkels is een mondkapje niet verplicht, mits de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. Onze medewerkers hebben er wel altijd een ter beschikking die zij op zullen zetten wanneer dit door de klant gewenst wordt of wanneer de afstand niet kan worden gehanteerd.

– Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig bij de ingang van onze winkels.

We willen uw en onze gezondheid niet in gevaar brengen. We danken u hartelijk voor uw medewerking,

Team De Heide Smid bv.