ACTIE Hwam 3420c houtkachel op = op

De Heide Smid is al jarenlang dealer van de Deens Hwam kachels. Het merk staat bekend om zijn elegante, ronde kachels die in elke ruimte een positieve sfeer brengen. Daar is de Hwam 3420c dan ook zeker geen uitzondering op.

De houtkachel is met zijn 1 meter niet de grootste van het assortiment, maar hij doet zeker niets ten onder. De elegante rondingen en de mooie afwerkingen zorgen er onder andere voor dat u het mooiste zicht heeft op het vlammenspel. Daarnaast beschikt de kachel ook nog over een aantal interessante innovaties, zoals bijvoorbeeld het Hwam Automatic System. Dit systeem zorgt er door middel van een metalen veer voor dat de luchttoevoer automatisch geregeld wordt tijdens de verbranding. Op deze manier is er altijd voldoende zuurstof aanwezig binnen de kachel, wat weer zorgt voor een optimaal vuurspel.

Bij de Heide Smid is deze allround kachel nu te koop voor een zeer mooie actieprijs van € 1.695 euro. Dus kom eens langs in onze vestiging in Halle of Duiven om de Hwam 3420c houtkachel zelf aan het werk te zien. Wacht alleen niet te lang, want op is op!

Actie Hwam 3420C op = op