De Heide Smid

Moderne schouw

Moderne schouw

Kom naar De Heide Smid


Moderne schouw kopen? Als je een sfeervolle woonkamer wilt, mag een haardvuur uiteraard niet ontbreken. Door te kiezen voor zo’n schouw kan je een haard- of gasvuur perfect integreren in je woning. Daarnaast brengt een schouw om je haard nét wat extra’s met zich mee. Daarmee maak je van de haard de blikvanger van je kamer. Uiteraard koop je deze bij De Heide Smid. Wij zijn al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je het volledige assortiment schouwen van hoogwaardige merken als Montreux, Stein en Amarillo. De schouw kan worden gemaakt uit verschillende steensoorten, zoals kalkzandsteen en marmer. Wij helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe je moderne schouw eruitziet in jouw interieur.

Moderne schouw kopen bij De Heide Smid

Met een schouw rondom de haard creëer je altijd een bijzondere uitstraling. Voor iedereen is er wel een schouw te vinden: van klassiek tot modern. In modern ingerichte woningen kunnen fantastische uitwerkingen worden bereikt met een schouw. In die gevallen speelt persoonlijke voorkeur uiteraard wel een allesbepalende rol. Bij De Heide Smid hebben we een ruim assortiment moderne schouwen. Wat voor moderne schouw je ook zoekt; bij ons slaag je zeker! Als je je laat adviseren door onze specialisten, kun je uiteraard rekenen op een deskundig advies en heel veel andere voordelen, zoals een vakkundige montage van je schouw. Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor die schouw. Wij zorgen voor de juiste sfeer in jouw woonkamer.

Ik koop mijn moderne schouw bij de specialist

Sfeervol wonen begint dus met de moderne schouwen van De Heide Smid. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen en maken graag tijd om de mogelijkheden met je te bespreken. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Wacht dus niet langer en kies voor de kachel- en haardenspecialist.

Bekijk onze moderne schouwen

moderne schouw

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.