Wiking

Sfeervol & duurzaam

Wiking houtkachel kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van de Wiking houtkachels en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de houtkachels van het merk. De Wiking is een duurzame houtkachel en heeft een uitstekende verbranding, een hoog rendement en een lage uitstoot van koolmonoxide. Daarnaast hebben de houtkachels een eenvoudige bediening waardoor hij eenvoudig in gebruik is. Breng een bezoek aan onze showrooms in Duiven en Halle om het ruime assortiment te bekijken.

Wiking houtkachels kopen bij De Heide Smid

Naast het feit dat Wiking er in meerdere uitvoeringen is, kun je het vermogen zelf naar wens aanpassen door meer of minder hout te verbranden. Uniek voor de nieuwe Wiking houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is ook de CO2-uitstoot veel lager. De verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zijn zo revolutionair dat meteen octrooi is aangevraagd op het systeem. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat door de betere verbranding de ruit van de kachel perfect schoon blijft.

Kiezen voor een Wiking betekent kiezen voor een houtkachel van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat. Onze kachels voldoen aan verschillende Europese normen en dragen een CE-markering op het typeplaatje op de achterzijde van de kachel. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. De kachels van Wiking zijn in onze showrooms te bewonderen en te bestellen.

Waarom kiezen voor een Wiking kachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels van Wiking zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de houtkachels van Wiking in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom