Wanders

Sfeervol & duurzaam

Wanders haarden en kachels kopen?

Wanders haarden en kachels worden sinds 40 jaar ontwikkeld en geproduceerd door een familiebedrijf uit de Achterhoek. De Heide Smid is officieel dealer en verkoopt, installeert en onderhoudt de kachels en haarden van Wanders. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Wij leveren Wanders houtkachels, gashaarden, terrashaarden, buitenhaarden en inbouw- en inzethaarden. Bezoek onze showrooms, gelegen in Halle en Duiven, om het aanbod te bewonderen.

Wanders kachels kopen bij De Heide Smid

De haarden en kachels van Wanders hebben een hoog rendement en een regelbare schone verbranding. Hiermee voldoen de houthaarden of gaskachels aan de gestelde milieueisen. Een haard van Wanders scheelt ook in stookkosten, wat nog beter voor het milieu is. De houtkachel of gashaard is leverbaar in verschillende afmetingen. Bij de productie van de kachels is gelet op veiligheid, maar ook op vormgeving en gebruiksgemak. De kachelexperts van De Heide Smid informeren je graag over de luchtcirculatie, warmtetechniek en vuurarchitectuur van de Wanders kachels en haarden. Zij kunnen je ook uitgebreid advies geven over rookkanalen, gasleidingen en de bouwvoorschriften voor de installatie van een Wanders haard of kachel.

Wanders heeft kachels en haarden voor elk interieur: modern, nostalgisch of klassiek. Wij bieden een kachel op gas, een houtgestookte haard, een vrijstaande haarden of inzethaard van het merk. Hiermee haal je gezelligheid en warmte in huis. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Bezoek snel onze showroom voor het aanbod van Wanders.

Waarom kiezen voor een Wanders haard of kachel?

  • Garantie: De kachels en haarden zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houthaarden en gaskachels kun je flink besparen op de kosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De Wanders kachels en haarden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van Wanders in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom