Wanders

WandersWanders haarden en kachels worden sinds 40 jaar ontwikkeld en geproduceerd door een familiebedrijf uit de Achterhoek. De Heide Smid is officiële Wanders dealer en verkoopt, installeert en onderhoudt de kachels en haarden van Wanders. De gaskachels en houthaarden van Wanders zijn in de showrooms van De Heide Smid te bewonderen. De showrooms van De Heide Smid zijn gelegen in Duiven en Halle. U kunt de Wanders gashaarden en Wanders houtkachels ook online bekijken en online bestellen bij De Heide Smid. Daar staan ook de Wanders haard en kachel prijzen gepubliceerd. Wilt u één van de kachel- of haardspecialisten spreken, neem dan gerust contact op met De Heide Smid.

Wanders houtkachel en gashaard

De sfeerhaarden van Wanders zijn er in verschillende soorten en maten. De Heide Smid levert Wanders houtkachels, Wanders gashaarden, Wanders terrashaarden en Wanders buitenhaarden. Zowel vrijstaande haarden alsook inzethaarden. De Heide Smid heeft een uitgebreid assortiment Wanders kachels, haarden en accessoires.

Kachels en haarden van Wanders

De haarden en kachels van Wanders hebben een hoog rendement en een regelbare schone verbranding. U voldoet met een Wanders houthaard of gaskachel aan de gestelde milieueisen. Een haard van Wanders scheelt ook in stookkosten, wat nog beter voor het milieu is. Een Wanders houtkachel of gashaard is leverbaar in verschillende afmetingen. Bij de productie van de kachels is gelet op veiligheid, maar ook op vormgeving en gebruiksgemak. De kachelexperts van De Heide Smid informeren u graag over de luchtcirculatie, warmtetechniek en vuurarchitectuur van de Wanders kachels en haarden. Zij kunnen u ook uitgebreid advies geven over rookkanalen, gasleidingen en de bouwvoorschriften voor de installatie van een Wanders haard of kachel van Wanders.

Houtkachels en gashaarden Wanders

Wanders heeft kachels en haarden voor elk interieur: modern, nostalgisch of klassiek. Een kachel op gas of een houtgestookte haard. Vrijstaande haarden of inzethaarden. Nieuw of tweedehands. De Heide Smid adviseert u graag over een geschikte Wanders kachel. De warmtebronnen van Wanders zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

De gaskachels, houthaarden, buitenhaarden en terrashaarden van Wanders zijn in de showrooms van De Heide Smid te bewonderen.  De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw wanders haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.