De Heide Smid

Tulp

TulpTulp gashaardens zijn sinds jaren inoverende haarden die functioneel zijn met een goed design. De Heide Smid presenteert de  gashaarden van tulp in haar showroom in Halle en haar showroom in Duiven. Daar kunt u de tulp haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de  gashaarden online bekijken. De Heide Smid bezorgt de haarden van TULP bij u thuis en installeert de kachels en haarden van TULP. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. U kunt de TULP kachels ook online bekijken en online bestellen bij De Heide Smid. Daar staan ook de TULP prijzen gepubliceerd. Wilt u één van de specialisten van De Heide Smid spreken, neem dan vrijblijvend contact op met De Heide Smid.

De TULP haarden zijn hier op voorraad. Dit gaat om de volgende haarden: S-Fire 35, S-Fire 50, S-fire 50 rond, S-fire 100, S-fire 150, B-fire 35, B-fire 50, B-fire 50 rond, B-fire 60, B-fire 80, B-fire 95, B-fire 100, B-fire 100 hoog, B-fire 150, B-fire 35 tunnel, B-fire 50 tunnel, B-fire 50 rond tunnel, B-fire 100 tunnel, b-fire 150 tunnel en de C-fire 200

De Heide Smid levert alle types haarden en kachels van TULP. Inbouw gashaarden. Zelfs eco gashaarden van TULP. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands TULP haarden en TULP kachels. De Heide Smid levert de TULP gaskachels snel.
Gaskachels  van TULP

De kachels van TULP zijn echte kwaliteitsproducten. De Heide Smid levert deze kachels en haarden dan ook graag, mede door hun hoge rendement en regelbare schone verbranding waardoor zij geen afvalstoffen afgeven. Het merk tulp staat bekend om een goede luchthuishouding, veilige verbrandingsprocessen, gecontroleerde zuurstoftoevoer en rookgasafvoer. De kachelspecialisten van De Heide Smid kunnen u alles vertellen over deze kwalitatief hoogstaande en energiebesparende TULP gas haarden. De TULP haarden en kachels zijn betrouwbaar, veilig en milieuvriendelijk. U kunt al snel veel besparen op uw stookkosten. De Heide Smid adviseert u graag over de optimale en milieuvriendelijke plaatsing, de warmtetechniek, rookkanalen en gasleidingen voor de verschillende typen Tulp kachels en haarden. De gaskachels  van TULP voldoen aan de verplichte Europese, Franse, Duitse en Zwitserse keuringsnormen.

Een TULP haard staat voor hoogstaand design. Of u nu een TULP kachel met metalen bekleding, met gietijzeren bekleding of met speksteen bekleding wenst. De kachels van TULP zijn ook verkrijgbaar met een afstandsbediening met een convectieset of een ventilatorsysteem voor een optimale benutting van de warmte. De Heide Smid adviseert u graag over de installatie van een kachel of haard van TULP in uw woning als hoofdverwarming, bijverwarming of sfeerverwarming passend bij uw interieur.
De gaskachels  van TULP zijn bij de verkooppunten van De Heide Smid te bekijken. De Heide Smid heeft twee showrooms in Nederland. Onze hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben wij nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Hier hebben wij een showroom met gaskachels, houtkachels, elektrische haarden en bio ethanol branders. Daarnaast kunt u de kachel of haard van uw voorkeur ook online bekijken. Neem contact op met De Heide Smid voor meer informatie over uw eigen TULP haard.