Ruby Fires

Sfeervol & duurzaam

Ruby Fires
haarden kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van de Ruby Fires haarden en weet daarom alles over de voordelen van de kachels van Ruby Fires zonder rookkanaal. De Heide Smid informeert je graag over de mogelijkheden van deze elektrische en bio-ethanol haarden. In de uitgebreide showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven vind je de haarden brandend opgesteld. Daar kun je de Ruby Fires haarden vrijblijvend bekijken. En uiteraard kun je bij ons terecht voor een passend advies.

Ruby Fires haarden kopen bij De Heide Smid

Zoek je een mooie haard met een stijlvol design? Ruby Fires werd in 1994 opgericht door Wilfred Kos. Als visionair geloofde hij in het marktpotentieel voor een sfeervuur in huizen waar geen rookkanaal aanwezig was. De filosofie van Ruby Fires is om de warmte in huis te brengen met de haard als middelpunt, maar wel op een veilige manier. Ruby Fires blijft altijd streven naar het perfecte vuur. Op het gebied van vuren op bio-ethanol, staat veiligheid voorop. Bij elektrische vuren is dit het creëren van het meest realistische vuur. Op die manier kun je altijd een kachel vinden die het best bij jouw woning en behoeften past.

Vuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een Ruby Fires haard haal je deze ambiance in huis. Deze koop je uiteraard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. De Heide Smid levert de Ruby Fires haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden zijn daardoor bijzonder energiezuinig.

Waarom kiezen voor een Ruby Fires haard?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Overal te plaatsen: Ruby Fires haarden zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of in een restaurant.
  • Ruim assortiment: De haarden van Ruby Fires zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Waarom kiezen voor een Ruby Fires haard?

Maak een afspraak in onze showroom