Ruby Fires

Ruby FiresDe Heide Smid is officiële dealer van de Ruby Fires haarden en weet daarom alles over de voordelen van de kachels van Ruby Fires zonder rookkanaal. De Heide Smid informeert u graag over de mogelijkheden van deze elektrische en bio/ethanol haarden. De showrooms van De Heide Smid bevinden zich in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Ruby Fires haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de kachels online bekijken. Daar vindt u ook de Ruby Fires prijzen terug. De Heide Smid bezorgt de haarden van Ruby Fires bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Ruby Fires.

Sfeerhaarden van Ruby Fires

Ruby Fires werd in 1994 opgericht door Wilfred Kos. Als visionair geloofde hij in het marktpotentieel voor een sfeervuur in huizen waar geen rookkanaal aanwezig was. De filosofie van Ruby Fires is om de warmte in huis te brengen met de haard als middelpunt, maar wel op een veilige manier. Ruby Fires blijft altijd streven naar het perfecte vuur. Op het gebied van vuren op bio ethanol, staat veiligheid voorop. Bij elektrische vuren is dit het creëren van het meest realistische vuur. Op die manier kunt u altijd een kachel vinden die het best bij uw woning en de behoeften van uw gezin past. De Heide Smid levert de Ruby Fires haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Ruby Fires zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Ruby Fires sfeerhaarden zonder rookkanaal

Voor de Ruby Fires schouwen en haarden is geen rookkanaal of afvoer nodig. De haardencollectie van Ruby Fires is opgesplitst in elektrische en bio/ethanol haarden. De elektrische haarden worden aangesloten op het lichtnet. Het realistische vlambeeld wordt gecreëerd door een combinatie van lampen met een draai element. Bij de bio/ethanol brander wordt de vloeistof zo schoon verbrand, dat er helemaal geen afvoerpijp nodig is. De kachels van Ruby Fires zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Vrijwel iedere schouw kan met iedere haard worden gecombineerd, mits de inbouwmaten van de haard niet groter zijn dan de uitsparing in de schouw. Het is tevens mogelijk haarden in te bouwen in een bestaande schouw. Door middel van een speciale paslijst wordt de eventueel extra ruimte opgevuld.

De Heide Smid kan de kachels in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Ruby Fires in Nederland geproduceerd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. . De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. rubyfires haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.Zij geven u ook inzicht in de prijzen van de Rubyfires haarden. De Heide Smid kan elk type rubyfires snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Rubyfires. De Heide Smid levert ook accessoires voor de rubyfires kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.Zij geven u ook inzicht in de prijzen van de Ruby Fires haarden. De Heide Smid kan elk type Ruby Fires snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Ruby Fires kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.