De Heide Smid
MCZ

MCZ Pellet

Als je op zoek bent naar een designvolle pellethaard, dan kunnen wij je de producten van MCZ van harte aanraden. Dit is een merk dat al sinds 1975 bestaat en dat door de jaren heen een zeer goede reputatie heeft opgebouwd. In 1998 hebben zij hun eerste houtkachels geproduceerd en in 2002 kwamen daar ook pelletkachels bij. De producten van MCZ worden in Italië geproduceerd, waarbij er met 555 medewerkers hard aan wordt gewerkt om kachels te maken die duurzaam en ecologisch verantwoord zijn.

Kwaliteit & Design

MCZ is een merk waarbij je er op kunt vertrouwen dat er kwaliteit wordt geleverd. Wij komen deze kachels graag voor je installeren. Loop dan ook eens binnen bij ons om te zien wat voor mogelijkheden op het gebied van pelletkachels we je te bieden hebben. We maken bijvoorbeeld graag kosteloos een 3D-model voor je, waarmee je een indruk krijgt van hoe die nieuwe MCZ pelletkachel er uitziet in je interieur.

De combinatie van een professioneel advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige MCZ pelletkachel.

Waarom kiezen voor een MCZ pelletkachel?

  • Kwaliteit: Hoogwaardige, designvolle materialen.
  • Duurzaam: Optimaal beheer van het pelletverbruik.
  • Energiezuinig: Met de pelletkachels van MCZ heb je vrijwel altijd een hoog rendement.
  • Besturing: De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig en snel te bedienen

Wil je de MCZ pelletkachels in onze showroom bewonderen?

Maak een afspraak in onze showroom