Kalfire

Compromisloze haarden

Kalfire haarden kopen?

Kalfire gashaarden en houthaarden worden sinds 1981 geproduceerd door de familie Van Melick. De Heide Smid is officiële dealer van Kalfire gas- en houthaarden. Een Kalfire haard is het resultaat van streven naar perfectie. In design. In techniek. In prestaties. In alles. Je kunt bij ons terecht kunt voor deskundig advies over de luxe haarden van het merk en kunt vrijwel alle haarden ervan brandend opgesteld bewonderen in onze showrooms.

Kalfire haarden kopen bij De Heide Smid

Wij zijn een gespecialiseerde dealer van Kalfire haarden. Onze specialisten zijn vakkundig opgeleid tot kenners van Kalfire en garanderen een deskundige installatie van een kachel of haard van het merk. In onze showrooms voorzien wij jou dan ook graag van meer informatie over de producten van Kalfire. Met een Kalfire haard of kachel kun je kiezen uit twee soorten brandstof: gas of hout. Afhankelijk van jouw wens heeft de producent van de Kalfire haarden een warmtebron die past bij jouw interieur. Met deze kachel heb je de keuze uit verschillende achterwanden, bijvoorbeeld een achterwand met steenmotief of een achterwand van keramisch glas.

De Heide Smid is al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment gashaarden van Kalfire, welke sfeer en gezelligheid brengen. De haarden van Kalfire zijn bij ons leverbaar in vijf modellen: fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard en als roomdivider. Het is de basis om te komen tot een inbouwhaard die sterk appelleert aan jouw individualiteit en persoonlijkheid. Wat voor haard je zoekt; bij ons slaag je zeker!

Waarom kiezen voor een Kalfire haard?

  • Gemak & comfort: De Kalfire haarden zijn zo geconstrueerd dat reinigen eenvoudig is. Evenals de bediening ervan.
  • Duurzaamheid: Door innovatieve verbrandingstechnieken zijn de haarden milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig.
  • Beleving: De gashaarden staan internationaal bekend om hun realistisch vlammenspel.
  • Overal te plaatsen: Kalfire haarden zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of in een restaurant.
  • Ruim assortiment: De haarden van Kalfire zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je haarden van Kalfire in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom