Hwam

Een Hwam kachel kopen?

Wij zijn al jarenlang dealer van de Deense kachels. Deze kachels staan bekend om hun mooie designs, hoogwaardige materialen en scherpe prijzen. Daarnaast brengen de elegante, ronde kachels in elke ruimte een positieve sfeer. De elegante rondingen en de mooie afwerkingen zorgen er onder andere voor dat je het mooiste zicht hebt op het vlammenspel. Wij presenteren de prachtige houtkachels van Hwam in de showrooms in Halle en Duiven.

Hwam kachel kopen bij De Heide Smid

We hebben bij De Heide Smid ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van kachels en haarden, waaronder dus de kachels van Hwam. Deze producten zijn een typisch voorbeeld van een Deens product. We hebben het hier over de Deense stijl, creativiteit en handwerk. Deze houtkachels zijn ontworpen door erkende Deense meubelontwerpers. Zij hebben er voor gezorgd dat de producten de juiste afmetingen en verhoudingen hebben, om van de kachel een oogstrelend model te maken. De houtkachels van Hwam hebben een tijdloos design. Dit betekent dat de houtkachels zowel perfect in een modern of klassieke inrichting passen.

De specialisten van De Heide Smid adviseren je graag over de warmtetechniek en vuurarchitectuur van Hwam. Daarnaast kun je kosteloos een 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe je favoriete Deense kachel eruitziet in jouw interieur. De combinatie van een professioneel advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Hwam kachel.

Waarom kiezen voor een Hwam houtkachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels van Hwam zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels van Hwam in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom