Firo

FiroDe Heide Smid is officiële dealer van de Firo haarden en weet daarom alles over de voordelen van de kachels van Firo. De Heide Smid informeert u graag over de mogelijkheden van deze elektrische en bio/ethanol haarden. De showrooms van De Heide Smid bevinden zich in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Firo haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de kachels online bekijken. Daar vindt u ook de Firo prijzen terug. De Heide Smid bezorgt de haarden van Firo bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Firo.

Inzethaarden van Firo

De Firo kachels zijn houtgestookte inzettoestellen met een grote vuurzichtbaarheid en een hoog rendement. De Firo inzet houtkachels kunnen zowel geplaatst worden in bestaande als in nieuw te bouwen sierschouwen. Dankzij hun strakke vormgeving lenen zij zich tot een plaatsing in zeer moderne of meer klassieke sierschouwen. De Heide Smid levert de Firo haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Firo zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Firo kachels en haarden

Firo kachels zijn er in verschillende soorten en maten. De Vermont castings kachels zijn gietijzeren Amerikaanse houtkachels, die alom geprezen worden om hun kwaliteit en zuinig verbruik. Ze worden ook wel gezien als de trendsetter van de milieuvriendelijke verbranding en voldoen dan ook aan de strengste ecologische eisen. De Firo Gas Logs zijn decoratieve gasgestookte open vuren die in een open haard geplaatst kunnen worden. Tot slot zijn er nog de Firo inbouwhaarden. Dit zijn houtgestookte haarden met een grote vuurzichtbaarheid en een hoog rendement.

De Heide Smid kan de kachels in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Firo in Nederland geproduceerd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Een Firo haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

Zij geven u ook inzicht in de prijzen van de Firo haarden. De Heide Smid kan elk type Firo snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Firo kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.