Faber

Sfeervol & duurzaam

Faber haard of
-kachel kopen?

Faber is een haardenproducent van elektrische haarden en gashaarden. De Heide Smid is een erkende Faber dealer en verkoopt, installeert en onderhoudt de kachels en haarden van Faber. De Heide Smid heeft zoveel mogelijk Faber haarden op voorraad en kan elk type Faber haard of kachel snel bij je thuis bezorgen. Breng een bezoek aan onze showrooms, waar vrijwel alle haarden en kachels brandend opgesteld staan, om inspiratie op te doen.

Faber haarden en kachels kopen bij De Heide Smid

Wij zijn al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment kachels en haarden van Faber, welke sfeer en gezelligheid brengen. Faber produceert elektrische kachels en gashaarden. De producten zijn een belangrijke warmtebron in het huis. Dat maakt ook dat een Faber haard veel energie kan besparen. Door de regelbare schone verbranding geven de kachels zo min mogelijk afvalstoffen af. Wat voor type haard of kachel je ook zoekt; met een product van Faber slaag je zeker!

Een kachel of haard van Faber is niet alleen een goede warmtebron, maar heeft ook een toegevoegde waarde voor jouw interieur. Daarom zijn de kachels van Faber in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat zij op elke plek in huis van woonkamer tot eetkamer mooi uitkomen. Breng snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Faber haard of kachel. Laat je adviseren door onze deskundigen.

Waarom kiezen voor een Faber haard?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Milieuvriendelijk: Verbranding van gas is een zeer schone brandstof.
  • Eenvoudige installatie: De afvoer kan zo door de muur bij een gesloten verbranding.
  • Overal te plaatsen: Diverse Faber haarden zijn overal te plaatsen.
  • Ruim assortiment: De haarden van Faber zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van Faber in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom