Faber

Sfeervol & duurzaam

Faber haard of
-kachel kopen?

Faber is een haardenproducent van elektrische haarden en gaskachels . De Heide Smid is een erkende Faber dealer en verkoopt, installeert en onderhoudt de elektrische haarden en gaskachels van Faber. De Heide Smid heeft zoveel mogelijk Faber haarden op voorraad en kan elk type Faber haard of kachel snel bij je thuis bezorgen. Breng een bezoek aan onze showrooms, waar vrijwel alle haarden en kachels brandend opgesteld staan, om inspiratie op te doen.

Faber haarden en kachels kopen bij De Heide Smid

Wij zijn al ruim 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment elektrische haarden en gaskachels van Faber, welke sfeer en gezelligheid brengen. Faber biedt een ruime keuze aan hoogwaardige inbouwhaarden en vrijstaande kachels, zowel elektrisch als op gas. Welk formaat, uitvoering of brandstof je ook kiest, de kwaliteit en het levensechte vuurbeeld zijn toonaangevend. De moderne gashaarden van Faber zorgen bovendien voor een aangename warmte in huis en gaan spaarzaam om met energie. Door de regelbare schone verbranding geven de gashaarden en kachels zo min mogelijk afvalstoffen af. Wat voor type haard of kachel je ook zoekt; met een product van Faber ontstaan er prachtige momenten rond het haardvuur.

Een gaskachel of elektrische haard van Faber is niet alleen een goede warmtebron, maar heeft ook een toegevoegde waarde voor jouw interieur. Daarom zijn de haarden van Faber in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat zij op elke plek in huis, van woonkamer tot eetkamer of badkamer, optimaal uitkomen. Breng snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Faber haard of kachel en laat je adviseren door onze ervaren adviseurs.

Waarom kiezen voor een Faber haard of kachel?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Milieuvriendelijk: Verbranding van gas is een zeer schone brandstof.
  • Eenvoudige installatie: De afvoer kan zo door de muur bij een gesloten verbranding.
  • Overal te plaatsen: Diverse Faber haarden en kachels zijn overal te plaatsen.
  • Ruim assortiment: De haarden en kachels van Faber zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van Faber in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom