Element4

Element 4Element4 gashaarden staan voor eenvoud. Eenvoud in de constructie, eenvoud in bediening en eenvoud in design. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt de gashaarden van Element 4. De gashaarden van Element4 kunt u bewonderen in de showrooms van De Heide Smid, in Halle en Duiven of online bekijken. Daar staan ook de Element4 gashaard prijzen gepubliceerd. De Heide Smid kan elk model Element 4 haard bij u thuis bezorgen en installeren. Wilt u één van de kachelexperts van De Heide Smid spreken? Neem dan contact op met De Heide Smid.

Element4 gas haarden

Element 4 gashaarden zijn verkrijgbaar bij De Heide Smid. De Heide Smid heeft een grote collectie Element4 haarden. Of u nu een Element4 RCE Bidore 95, Element RCE Cupido 70 of een Element4 RCE Sirius zoekt.

Element4 gashaard zonder afvoer

De gaskachels van Element4 hebben geen schoorsteen of rookkanaal nodig. Ideaal als u geen afvoerkanaal naar buiten heeft. Het gas gesloten systeem van de Element4 gas open haarden maakt de gashaarden van Element 4 veilig, schoon en snel. De gashaarden zonder afvoer zijn veilig en betrouwbaar. De kachelexperts van De Heide Smid informeren u graag over haarden zonder afvoer van Elements4.

Gaskachels Elements 4

Het design van de gashaarden van Elements4 is mooi in zijn eenvoud, waardoor het vuur in de gaskachel optimaal tot zijn recht komt. Omdat een kachel van Elements 4 natuurlijk moet passen bij uw interieur, zijn de kachels verkrijgbaar in verschillende modellen. U kunt de verschillende typen haarden van Elements 4 bekijken in de showrooms bij De Heide Smid, maar ook online kunt u de kachel van uw dromen bekijken. Daar staat ook de prijs van een Elements4 gaskachel gegeven. De Heide Smid levert ook tweedehands gashaarden en gaskachels van Elements4 en accessoires van Elements4.

De gashaarden van Elements4 zijn in de showrooms van De Heide Smid te bekijken.  De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw Element 4 haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen.