Element4

Element 4Element4 gashaarden staan voor eenvoud. Eenvoud in de constructie, eenvoud in bediening en eenvoud in design. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt de gashaarden van Element 4. De gashaarden van Element4 kunt u bewonderen in de showrooms van De Heide Smid, in Halle en Duiven of online bekijken. Daar staan ook de Element4 gashaard prijzen gepubliceerd. De Heide Smid kan elk model Element 4 haard bij u thuis bezorgen en installeren. Wilt u één van de kachelexperts van De Heide Smid spreken? Neem dan contact op met De Heide Smid.

Element4 gas haarden

Element 4 gashaarden zijn verkrijgbaar bij De Heide Smid. De Heide Smid heeft een grote collectie Element4 haarden. Of u nu een Element4 RCE Bidore 95, Element RCE Cupido 70 of een Element4 RCE Sirius zoekt.

Element4 gashaard zonder afvoer

De gaskachels van Element4 hebben geen schoorsteen of rookkanaal nodig. Ideaal als u geen afvoerkanaal naar buiten heeft. Het gas gesloten systeem van de Element4 gas open haarden maakt de gashaarden van Element 4 veilig, schoon en snel. De gashaarden zonder afvoer zijn veilig en betrouwbaar. De kachelexperts van De Heide Smid informeren u graag over haarden zonder afvoer van Elements4.

Gaskachels Elements 4

Het design van de gashaarden van Elements4 is mooi in zijn eenvoud, waardoor het vuur in de gaskachel optimaal tot zijn recht komt. Omdat een kachel van Elements 4 natuurlijk moet passen bij uw interieur, zijn de kachels verkrijgbaar in verschillende modellen. U kunt de verschillende typen haarden van Elements 4 bekijken in de showrooms bij De Heide Smid, maar ook online kunt u de kachel van uw dromen bekijken. Daar staat ook de prijs van een Elements4 gaskachel gegeven. De Heide Smid levert ook tweedehands gashaarden en gaskachels van Elements4 en accessoires van Elements4.

De gashaarden van Elements4 zijn in de showrooms van De Heide Smid te bekijken.  De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw Element 4 haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: