De Heide Smid
Charnwood

Sfeervol & duurzaam

Charnwood kachel kopen?

Charnwood kachels hebben een optimale verbranding en zien er stijlvol en klassiek uit. Deze kachels voldoen aan de hoogste milieu en veiligheidseisen. Charnwood kachels zijn degelijke producten, gemaakt om lang mee te gaan. De Heide Smid is officiële dealer van Charnwood en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de kachels van het merk uit Engeland.

Charnwood kachels kopen bij De Heide Smid

De Heide Smid is al 80 jaar sfeermaker met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms vind je een ruim assortiment kachels van Charnwood. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de kachels van dit merk. Charnwood houtkachels worden volledig in Engeland gemaakt door geschoolde werknemers en hightech precisie machines. Charnwood heeft er steeds naar gestreefd om aan alle wensen van hun klanten te kunnen voldoen, waardoor het is uitgegroeid van een bedrijf dat enkele honderden kachels produceerde per jaar, tot een sterke speler in de markt.

Charnwood hecht veel waarde aan duurzaamheid en gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen, zoals plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. De kachel kan met deze grondstoffen volledig afgesloten worden om een optimale controle over de verbranding te hebben. Bezoek één van onze showrooms voor een deskundig advies. Dit doen we onder meer door een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe de Charnwood kachel eruitziet in jouw interieur.

Waarom kiezen voor een Charnwood kachel?

  • Energiezuinig: De haard heeft een schone verbranding, een hoog rendement, een lage CO2 uitstoot en een lage fijnstofemissie.
  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis
  • Ruim assortiment: De kachels van Charnwood zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels van Charnwood in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de Charnwood-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met Charnwood kachels & haarden.. Bekijk alle Charnwood-producten