BIODOM

 

BIODOM pelletketel

Tegenwoordig zijn we eraan gewend dat het een kwestie is van de thermostaat hoger zetten als we willen dat het aangenaam warm wordt in huis. Maar is het ook mogelijk om je woning te verwarmen zonder gas? Dat is zeker mogelijk! Een pelletketel van BIODOM is een absolute aanrader voor mensen die zonder gas hun huis willen verwarmen. Een pelletketel is immers prima in staat om de taken van je gas gestookte cv ketel over te nemen.

De Heide Smid is hoofddealer van BIODOM in heel Oost-Gelderland en werkt samen met diverse installateurs. Onze specialisten kunnen je daarom alles vertellen over de milieuvriendelijke en duurzame pelletketels van BIODOM.

Bekijk alle haarden

Bezoek onze showroom

Persoonlijk en eerlijk advies bij De Heide Smid

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

De werking van de BIODOM pelletketel

Als je op zoek bent naar een manier om je huis te verwarmen op een duurzame manier, dan raden wij je de pelletketels van BIODOM van harte aan. De pelletketels van BIODOM zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam en werken op houtpellets. Houtpellets zijn cilindervormige korrels die worden geproduceerd uit houtzaagsel- en schaafsel.

Een BIODOM pelletketel is direct aan te sluiten op de centrale verwarming in je woning, maar kan ook perfect gecombineerd worden met zonnecollectoren, een buffervat en een warmtepomp. Hierdoor is het mogelijk om geheel zonder gas je huis te verwarmen en om heerlijk warm te douchen.

Meer over de werking van een pelletketel lees je hier.

Subsidie op een BIODOM pelletketel

Met de aanschaf van een BIODOM pelletketel bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar ook op je investering. Een BIODOM pelletketel komt namelijk in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Op een pelletketel van BIODOM ontvang je minimaal € 2.500,- subsidie.

Wil je weten welke BIODOM pelletketel het beste bij jouw woonsituatie past? De Heide Smid is een zeer ervaren installateur en heeft alle kennis in huis om jou van een goed en gedegen advies te voorzien. Breng snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een BIODOM pelletketel.

Ben je als installateur op zoek naar een leverancier voor BIODOM pelletketels? Als hoofddealer leveren wij ook aan installatiebedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Waarom kiezen voor een BIODOM pelletketel?

  • Energiezuinig: Met een pelletketel kan je flink besparen op je energiekosten.
  • Aansluitmogelijkheden: Een pelletketel is direct aan te sluiten op je centrale verwarming en is perfect te combineren met zonnecollectoren, buffervat en warmtepomp.
  • Duurzaam: De pelletketels van BIODOM zijn milieuvriendelijk en hebben een energielabel A++.
  • Goede prijs kwaliteit verhouding: Een pelletketel van BIODOM is een betaalbare pelletketel voor iedereen.

Wil je de pelletketels van BIODOM in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de BIODOM-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met BIODOM kachels & haarden.. Bekijk alle BIODOM-producten

 

 

BIODOM