Bellfires

De Heide Smid is officiële dealer van de Bellfires gashaarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van Bellfires. De Heide Smid informeert u graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de Bellfires haarden de showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Bellfires kachels en haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de gashaarden online bekijken. Daar staan ook de Bellfires prijzen gepubliceerd. De Heide Smid bezorgt de haarden van Bellfires bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Bellfires.

Gashaarden van Bellfires

Bellfires is al sinds 1928 de Nederlandse haardenfabrikant als het gaat om gashaarden. De haarden van Bell fires voldoen aan het Premium Green certificaat. Dat betekent dat de gashaarden van Bellfires staan voor: schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid levert de Bellfires haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Bellfires zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Bellfires kachels met gesloten systeem

De haarden van Bellfires hebben een gesloten verbrandingssysteem. Een gashaard zonder afvoer. De gashaarden zijn daardoor geschikt om zonder schoorsteen in uw huis te plaatsen. De gasbranders van de Bellfires gashaarden zorgen voor een regelmatige gasstroom met een mooie vlam en een goede verbranding als resultaat. De haard van Bellfires biedt u dankzij het keramische glas vanuit veel punten zicht op het vuur. De kachels van Bellfires zijn daardoor geschikte warmtebronnen en sfeerhaarden voor in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of keuken. De kachels van Bellfires zijn uitgevoerd in antraciet, koper of roestvrij staal. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands Bellfires haarden.

De gashaarden van Bellfires zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Heide Smid kan de gashaarden in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Bellfires in Nederland geproduceerd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder heeft De Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen.  De Heide Smid geeft u ook inzicht in de prijzen van de Bellfires haarden. De Heide Smid kan elk type Bellfires snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Bellfires. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Bellfires kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: