Bellfires

Een Bellfires gashaard kopen?

Bellfires is al sinds 1928 dé Nederlandse fabrikant als het gaat om gashaarden. De haarden van Bellfires voldoen aan het Premium Green certificaat. Dat betekent dat de gashaarden van Bellfires staan voor schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid is officiële dealer van de Bellfires gashaarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van het merk.

Bellfires gashaard kopen bij De Heide Smid

Wij zijn al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je het een ruim assortiment gashaarden van Bellfires. Onze adviseurs informeren je graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van deze gashaarden. De Heide Smid bezorgt de haarden van Bellfires bij je thuis en installeert de kachels en haarden bij je thuis indien gewenst. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Bellfires zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

De kachels van Bellfires zijn geschikte warmtebronnen en sfeerhaarden voor in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of keuken. De kachels van Bellfires zijn uitgevoerd in antraciet, koper of roestvrij staal. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands Bellfires haarden. Bezoek één van onze showrooms voor een deskundig advies. Dit doen we onder meer door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe de Bellfires gashaard eruitziet in jouw interieur.

Waarom kiezen voor een Bellfires gashaard?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Energiezuinig: De haard heeft een schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie.
  • Gesloten verbrandingssysteem: De gashaarden zijn geschikt om zonder schoorsteen in jouw huis te plaatsen.
  • Overal te plaatsen: Diverse Bellfires haarden zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of in een restaurant.
  • Ruim assortiment: De haarden van Bellfires zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de gashaarden van Bellfires in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom