Barbas

barbasBarbas houthaarden en gaskachels zijn sinds 1976 de standaard als het gaat om innovatie en design. De Heide Smid presenteert de houtkachels en gashaarden van Barbas in haar showroom in Halle en haar showroom in Duiven. Daar kunt u de Barbas kachels en haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de houthaarden en gashaarden online bekijken. De Heide Smid bezorgt de haarden van Barbas bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Barbas. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. U kunt de Barbas kachels ook online bekijken en online bestellen bij De Heide Smid. Daar staan ook de Barbas prijzen gepubliceerd. Wilt u één van de specialisten van De Heide Smid spreken, neem dan vrijblijvend contact op met De Heide Smid.

Barbas kachels en haarden op voorraad

De Heide Smid levert alle types haarden en kachels van Barbas. Inbouw haarden, inzet gashaarden of een vrijstaande houthaard of gaskachel. Zelfs eco gashaarden van Barbas. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands Barbas haarden en Barbas kachels. De Heide Smid levert de Barbas houthaarden en gaskachels snel.

Gaskachels en houthaarden van Barbas

De kachels van Barbas zijn echte kwaliteitsproducten. De Heide Smid levert deze kachels en haarden dan ook graag, mede door hun hoge rendement en regelbare schone verbranding waardoor zij geen afvalstoffen afgeven. Het merk Barbas staat bekend om een goede luchthuishouding, veilige verbrandingsprocessen, gecontroleerde zuurstoftoevoer en rookgasafvoer. De kachelspecialisten van De Heide Smid kunnen u alles vertellen over deze kwalitatief hoogstaande en energiebesparende Barbas hout kachels en gas haarden. De Barbas haarden en kachels zijn betrouwbaar, veilig en milieuvriendelijk. U kunt al snel veel besparen op uw stookkosten. De Heide Smid adviseert u graag over de optimale en milieuvriendelijke plaatsing, de warmtetechniek, rookkanalen en gasleidingen voor de verschillende typen Barbas kachels en haarden. De gaskachels en houthaarden van Barbas voldoen aan de verplichte Europese, Franse, Duitse en Zwitserse keuringsnormen.

Barbas kachel en haard in huis

Een Barbas kachel of haard staat voor hoogstaand design. Of u nu een Barbas kachel met metalen bekleding, met gietijzeren bekleding of met speksteen bekleding wenst. De kachels van Barbas zijn ook verkrijgbaar met een afstandsbediening met een convectieset of een ventilatorsysteem voor een optimale benutting van de warmte. De Heide Smid adviseert u graag over de installatie van een kachel of haard van Barbas in uw woning als hoofdverwarming, bijverwarming of sfeerverwarming passend bij uw interieur.

De gaskachels en houthaarden van Barbas zijn bij de verkooppunten van De Heide Smid te bekijken. De Heide Smid heeft twee showrooms in Nederland. Onze hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben wij nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Hier hebben wij een showroom met gaskachels, houtkachels, elektrische haarden en bio ethanol branders. Daarnaast kunt u de kachel of haard van uw voorkeur ook online bekijken. Neem contact op met De Heide Smid voor meer informatie over uw eigen Barbas kachel en haard.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: