Barbas

Een Barbas houtkachel kopen?

De houtkachels van Barbas zijn echte kwaliteitsproducten. De Heide Smid levert deze houtkachels graag, mede door hun hoge rendement en regelbare schone verbranding waardoor zij geen afvalstoffen afgeven. Het merk Barbas staat bekend om een goede luchthuishouding, veilige verbrandingsprocessen, gecontroleerde zuurstoftoevoer en rookgasafvoer. Onze kachelspecialisten kunnen je alles vertellen over deze kwalitatief hoogstaande en energiebesparende Barbas houtkachels.

Barbas houtkachel kopen bij De Heide Smid

Kies je voor een Barbas kachel, dan kies je voor sfeer, rendement en het optimaal benutten van de warmte. Deze koop je uiteraard bij De Heide Smid. Wij presenteren de houtkachels van Barbas in de showrooms in Halle en Duiven. Het merk is al sinds 1976 de standaard als het gaat om innovatie en design. Wij leveren alle types houthaarden en houtkachels van Barbas. Denk hierbij aan inbouwhaarden, inzethaarden of een vrijstaande houtkachel. Maar gebruikte, tweedehands haarden en kachels van het merk zijn bij ons te verkrijgen. De Heide Smid bezorgt en installeert de kachels en haarden van Barbas bij je thuis.

Sfeervol wonen begint dus met de prachtige en stijlvolle houtkachels en houthaarden van Barbas. Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden. Daarnaast kun je kosteloos een 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe de kachel eruitziet in jouw interieur. De combinatie van een professioneel advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Barbas houtkachel.

Waarom kiezen voor een Barbas houtkachel?

  • Kwaliteit: Hoogwaardige, stijlvolle materialen zorgen voor jaren onbezorgd haardplezier.
  • Duurzaam: Optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere emissies.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kan je flink besparen op de stookkosten.
  • Ruim assortiment: De houtkachels van Barbas zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de houtkachels van Barbas in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom