Kennisbank

Welke terrasverwarmer past bij jouw tuin?

Welke terrasverwarmer past bij jouw tuin?

In dit kennisbank artikel worden de voor- en nadelen van de verschillende tuinhaarden uitgelicht. Hierdoor kun jij zelf een afweging maken welk type haard het beste tot zijn recht komt in jouw tuin.

Lees meer

Kan een houtkachel onder mijn veranda?

Heb jij een veranda, tuinhuis of overkapping in je tuin? Met een houtkachel of tuinhaard onder je veranda creëer je ook buiten een plek met een gezellige sfeer en een prettige warmte. Maar waar moet je op letten als je een houtkachel of tuinhaard onder je veranda wilt plaatsen?

Lees meer

De top 5 tuinhaarden volgens onze verkoper

Onze collega's genieten buiten werktijd eveneens van een warm en gezellig vuurtje. In het voorjaar en in de zomer het liefste buiten. Verkoper Richard Hendriksen vertelt vandaag zijn persoonlijke top 5 buitenhaarden en wat hij nou precies de voordelen vind aan de door hem gekozen kachels.

Lees meer

De verschillende soorten tuinhaarden

Voor elke persoon en voor elke tuin is er wel een geschikte buitenhaard te vinden. Welke dat voor jou is, kom je misschien wel te weten in dit artikel! Wij leggen je uit welke verschillende haarden er zijn om tijdens de warmere lente- en zomeravonden bij te kunnen genieten.

Lees meer

Waarom kiezen voor een ronde tuinhaard?

Ronde tuinhaarden zijn de perfecte haarden om een kampvuur gevoel te creëren in je tuin. In dit kennisbank artikel lees je hoe deze soort zich onderscheidt van de andere tuinhaarden en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Lees meer

Een tuinhaard kopen: waar moet ik op letten?

Je wilt tijdens de warmte lente- en zomeravonden genieten in de tuin. Dat kan langer wanneer je een gezellige en warmte afgevende tuinhaard hebt, In dit kennisbank artikel beschrijven wij aan jou waar je zoal op moet letten en aan moet denken bij de aanschaf.

Lees meer