De Heide Smid

Kachels

Kachels

Kom naar De Heide Smid


Kachels kopen voor meer warmte en sfeer in huis doe je bij De Heide Smid. Wij hebben een ruim assortiment houtkachels, gaskachels, pelletkachels, elektrische kachels, gebruikte kachels, gevelkachel heaters en accessoires van de hoogste kwaliteit. In onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms in Halle en Duiven zijn talloze (brandende) opstellingen te vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Wij hebben topmerken zoals Nordic-Fire, Altech en Lotus. Hiermee kun je echt genieten van een mooi vlammenspel.Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke kachel het beste past bij jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze kachels die extra uitstraling geven.

Kachels kopen bij de specialist

De mooiste kachel van de beste kwaliteit koop je bij de specialist. Onze kachel zorgt voor een uitgebalanceerd binnenklimaat. Een knisperend haardvuur met vlammen roept daarnaast nostalgie en gezelligheid op. De kracht van ons bedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels kun je rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Uiteraard is deze ontworpen en uitgevoerd door De Heide Smid. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. We werken met een vast team van installateurs, die jarenlange ervaring hebben in de kachelbranche. Bezoek daarom eens onze showroom om inspiratie op te doen.

Ik koop mijn kachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met een kachel van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Wacht niet langer en koop de beste kwaliteit kachel van jouw dromen bij de enige echte specialist.
kachels kopen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.