De Heide Smid

Houtkachels

Houtkachels

Kom naar De Heide Smid


Houtkachels zijn perfect als je wat meer wilt genieten van de geur van echt houtvuur en een mooi vlammenspel. Een ander mooi voordeel is het ook nog eens energiebesparend is. De mooiste houtkachels zijn te verkrijgen bij De Heide Smid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment inbouw-, inzet-, vrijstaande- of hangende houtkachels. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke houtkachel het beste past bij jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze houtkachels die extra uitstraling geven.

Houtkachels kopen bij de specialist

Met een houtkachel heb je dus het voordeel dat je kunt besparen op je stookkosten. Dit maakt de aanschaf ervan natuurlijk interessant. Daarnaast zorgt een houtkachel ook voor meer sfeer. Een knisperend haardvuur met vlammen roept namelijk nostalgie en gezelligheid op. Koop jouw houtkachel bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw houtkachel. We werken met een vast team van installateurs, die jarenlange ervaring hebben in de kachelbranche.

Ik koop mijn houtkachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met de kachels van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Maar ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het juiste adres.

houtkachels kopen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.