De Heide Smid

Houtkachel kopen

Houtkachel kopen

Kom naar De Heide Smid


Houtkachel kopen? Dat doe je uiteraard bij De Heide Smid. Wij hebben een ruim aanbod aan de mooiste kachels en haarden. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een prachtig assortiment inbouw-, inzet-, vrijstaande- of hangende houtkachels. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Houtkachels zijn perfect als je wat meer wilt genieten van de geur van echt houtvuur en een mooi vlammenspel. Een ander mooi voordeel is het ook nog eens energiebesparend is. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke houtkachel het beste past in jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Een houtkachel kopen met extra uitstraling doe je dus bij De Heide Smid.

Houtkachel kopen bij De Heide Smid

Met een houtkachel heb je dus het voordeel dat je flink kunt besparen op de stookkosten. Dit maakt de aanschaf ervan natuurlijk interessant. Daarnaast zorgt een houtkachel ook voor veel meer sfeer in huis. Een knisperend haardvuur met vlammen roept namelijk heel veel nostalgie en gezelligheid op. Koop jouw houtkachel daarom bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Onze ruim veertig medewerkers denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Tevens kan ons bedrijf zorgen voor de levering en installatie van jouw houtkachel. We werken met een vast team van installateurs, die jarenlange ervaring hebben in de kachelbranche. De Heide Smid: al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid.

Ik koop mijn houtkachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint dus met de houtkachels van De Heide Smid. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter en koop dus jouw kachel bij de specialist.

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.