Houtkachel kopen

Houtkachel kopen

Kom naar De Heide Smid


Houtkachel kopen? Dat doe je uiteraard bij De Heide Smid. Wij hebben een ruim aanbod aan de mooiste kachels en haarden. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een prachtig assortiment inbouw-, inzet-, vrijstaande- of hangende houtkachels. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Houtkachels zijn perfect als je wat meer wilt genieten van de geur van echt houtvuur en een mooi vlammenspel. Een ander mooi voordeel is het ook nog eens energiebesparend is. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke houtkachel het beste past in jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Een houtkachel kopen met extra uitstraling doe je dus bij De Heide Smid.

Houtkachel kopen bij De Heide Smid

Met een houtkachel heb je dus het voordeel dat je flink kunt besparen op de stookkosten. Dit maakt de aanschaf ervan natuurlijk interessant. Daarnaast zorgt een houtkachel ook voor veel meer sfeer in huis. Een knisperend haardvuur met vlammen roept namelijk heel veel nostalgie en gezelligheid op. Koop jouw houtkachel daarom bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Onze ruim veertig medewerkers denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Tevens kan ons bedrijf zorgen voor de levering en installatie van jouw houtkachel. We werken met een vast team van installateurs, die jarenlange ervaring hebben in de kachelbranche. De Heide Smid: al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid.

Ik koop mijn houtkachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint dus met de houtkachels van De Heide Smid. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter en koop dus jouw kachel bij de specialist.

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: