De Heide Smid

Haarden

Haarden

Kom naar De Heide Smid


Haarden kopen voor meer sfeer en warmte in je woning? Dat doe je uiteraard bij de specialist. Bij De Heide Smid heb je een ruime keuze uit tuinhaarden, openhaarden, bio ethanolhaarden, tuinhaarden en accessoires. In onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms, gevestigd in Halle en Duiven, zijn talloze (brandende) opstellingen te vinden, waar je heel veel inspiratie kunt opdoen. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers geven je graag een persoonlijk advies en antwoord op al jouw vragen. Wij hebben topmerken zoals Nordic-Fire, Altech en Faber. Hiermee kun je echt genieten van een mooi vlammenspel. Kom eens bij ons langs voor de mooiste haard. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze beste haarden van de hoogste kwaliteit.

Haarden kopen bij de specialist

Sfeervol wonen begint uiteraard met de mooie haarden van De Heide Smid. Wij hebben luxueuze op maat gemaakt inbouwhaarden tot simpele vrijstaande gaskachels. Je hebt het bij ons allemaal. Geef jouw woonkamer een gezellig en vurig karakter. Bekijk hiervoor ons assortiment of bezoek één van onze showrooms. Wij hebben diverse topmerken aan haarden, zoals Altech, Faber en Nordic-Fire. Maar ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren personeel geeft je graag een vakkundig en gedegen advies over jouw haard. Sfeervol wonen begint met een kachel en haard van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Ik koop mijn haard bij De Heide Smid

Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Koop jouw haard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste haarden tegen de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel Nederland.
haarden

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.