Goedkope kachel

Goedkope kachel

Kom naar De Heide Smid


Goedkope kachel kopen? Deze zijn bij De Heide Smid in Halle en Duiven te verkrijgen. Wij bieden voor ieder budget de oplossing. Voortdurend hebben wij een wisselend aanbod van goedkope houtkachels, gaskachels, pelletkachels, elektrische kachels, open haarden en gashaarden. Zoek je een nostalgische gaskachel, of wil je een inzethaard plaatsen in een open haard? Wat je financiële mogelijkheden ook zijn, voor vrijwel iedereen hebben wij wel een kachel of haard in ons assortiment. Bezoek eens onze showrooms in Halle en Duiven, waar je talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie kunt zien. Onze medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke goedkope (hout)kachel het beste past bij jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Koop jouw goedkope kachel bij de specialist.

Goedkope kachel kopen bij De Heide Smid

Goedkope kachels kopen doe je dus bij de specialist. Ook deze kachels zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor meer warmte en sfeer in huis. Wij leveren diverse topmerken ten betaalbare prijzen, zoals Barbas, Faber en Dru. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw goedkope kachel en de diverse merken. Alle kachels en haarden worden voor afname geheel nagekeken en eventueel gerepareerd in onze werkplaats. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bezoek daarom snel onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw goedkope kachel.

Ik koop mijn goedkope kachel bij de specialist

Sfeervol wonen begint met de prachtige en stijlvolle kachels van De Heide Smid. En deze kunnen wij voor betaalbare prijzen aanbieden. Wij gelden als specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Maar ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het goede adres.

goedkope kachel

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: