De Heide Smid

Een gashaard aansluiten op een bestaand schoorsteenkanaal

Goedkope kachel

Kom naar De Heide Smid


Goedkope kachel kopen? Deze zijn bij De Heide Smid in Halle en Duiven te verkrijgen. Wij bieden voor ieder budget de oplossing. Voortdurend hebben wij een wisselend aanbod van goedkope houtkachels, gaskachels, pelletkachels, elektrische kachels, open haarden en gashaarden. Zoek je een nostalgische gaskachel, of wil je een inzethaard plaatsen in een open haard? Wat je financiële mogelijkheden ook zijn, voor vrijwel iedereen hebben wij wel een kachel of haard in ons assortiment. Bezoek eens onze showrooms in Halle en Duiven, waar je talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie kunt zien. Onze medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke goedkope (hout)kachel het beste past bij jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Koop jouw goedkope kachel bij de specialist.

Goedkope kachel kopen bij De Heide Smid

Goedkope kachels kopen doe je dus bij de specialist. Ook deze kachels zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor meer warmte en sfeer in huis. Wij leveren diverse topmerken ten betaalbare prijzen, zoals Barbas, Faber en Dru. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw goedkope kachel en de diverse merken. Alle kachels en haarden worden voor afname geheel nagekeken en eventueel gerepareerd in onze werkplaats. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bezoek daarom snel onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw goedkope kachel.

Ik koop mijn goedkope kachel bij de specialist

Sfeervol wonen begint met de prachtige en stijlvolle kachels van De Heide Smid. En deze kunnen wij voor betaalbare prijzen aanbieden. Wij gelden als specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Maar ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het goede adres.

goedkope kachel

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.