De Heide Smid

Gebruikte kachels

Gebruikte kachels

Kom naar De Heide Smid


Gebruikte kachels kopen? Deze zijn bij De Heide Smid in Halle en Duiven te verkrijgen. Voortdurend hebben wij een wisselend aanbod van gebruikte houtkachels, gaskachels, pelletkachels, elektrische kachels, open haarden en gashaarden. Voor vrijwel iedere situatie hebben wij wel een tweedehands kachel. Zoek je een nostalgische gaskachel, of wil je een inzethaard plaatsen in een open haard? Wij hebben het allemaal in ons assortiment aan tweedehands kachels en haarden. Bezoek eens onze vestigingen, waar je talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie kunt zien. Onze medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke gebruikte kachel het beste past bij jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze gebruikte kachels.

Gebruikte kachels kopen bij de specialist

Tweedehands kachels kopen doe je bij de specialist. Deze zorgen voor meer warmte en sfeer in huis. Wij leveren diverse topmerken, zoals Barbas, Faber en Dru. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw gebruikte kachel en de diverse merken. Alle gebruikte, tweedehands kachels en haarden worden voor afname geheel nagekeken en eventueel gerepareerd in onze werkplaats. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Al onze gebruikte kachels zijn alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Halle. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw tweedehands kachel.

Ik koop mijn gebruikte kachel bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met de kachels van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Maar ook voor het onderhoud van jouw haard of schoorsteen ben je bij ons aan het juiste adres. Bezoek daarom onze showrooms voor aanvullende informatie.

Gebruikte kachels

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.