De Heide Smid

Een gashaard aansluiten op een bestaand schoorsteenkanaal

Gaskachels

Kom naar De Heide Smid


Gaskachels zorgen voor een aangename sfeer in huis. De meeste huizen hebben dan wel CV, er gaat toch niets boven een sfeervolle warmtebron in jouw huiskamer. Daarbij kun je in het voor- en naseizoen besparen op jouw energierekening door jouw gaskachel even aan te zetten in plaats van het hele centrale verwarmingssysteem op te starten. Vanzelfsprekend koop jij jouw gaskachel bij De Heide Smid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment aan inbouw-, inzet-, vrijstaande- of hangende gaskachels. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke gaskachel het meest geschikt is.

Gaskachels kopen bij de specialist

Met ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van gaskachels kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Er is bij de specialist volop keuze uit vrijstaande gaskachels, gashaarden, hangende gashaarden en natuurstenen sierlijsten, kaders en schouwen. Zo kun je jouw kachel altijd afstemmen op je eigen smaak en interieur. Onze veertig medewerkers helpen je graag bij de aankoop van je gaskachel. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw kachel. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze gaskachels die extra uitstraling geven.

Ik koop mijn gaskachel bij De Heide Smid

Met de gaskachel van De Heide Smid begint sfeervol wonen. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter en kies voor onze gaskachels. Bezoek snel onze showroom.
Gaskachels kopen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.