Gaskachel kopen

Gaskachel kopen

Kom naar De Heide Smid


Gaskachel kopen? Gaskachels zorgen voor een aangename sfeer in huis. De meeste huizen hebben dan wel de beschikking over centrale verwarming, er gaat uiteindelijk toch niets boven een sfeervolle warmtebron in jouw huiskamer. Bijkomend voordeel is dat je hiermee in het voor- en naseizoen kunt besparen op jouw energierekening door jouw gaskachel even aan te zetten in plaats van het hele centrale verwarmingssysteem op te starten. Uiteraard koop jij jouw prachtige gaskachel bij De Heide Smid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim aanbod aan inbouw-, inzet-, vrijstaande- of hangende gaskachels. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke kachel het meest geschikt is. Een gaskachel kopen doe je dus bij De Heide Smid.

Gaskachel kopen bij De Heide Smid

We hebben bij De Heide Smid ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van gaskachels. Daarom kun je bij ons rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij bieden jou volop keuze uit vrijstaande gaskachels, gashaarden, hangende gashaarden en natuurstenen sierlijsten, kaders en schouwen. Zo kun je jouw kachel altijd afstemmen op je eigen smaak en interieur. Onze veertig medewerkers helpen je graag bij de aankoop van je gaskachel. Daarnaast kan ons familiebedrijf zorgen voor de levering en installatie van jouw kachel. Onze specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. De kracht van ons bedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze gaskachels die extra uitstraling geven.

Ik koop mijn gaskachel bij de specialist

Sfeervol wonen begint met uiteraard met de prachtige en stijlvolle gaskachels en gashaarden van De Heide Smid. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter met onze gaskachel. Bij ons kun je rekenen op een vakkundig en gedegen advies.

gaskachel kopen

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: