De Heide Smid

Gaskachel kopen

Gaskachel kopen

Kom naar De Heide Smid


Gaskachel kopen? Gaskachels zorgen voor een aangename sfeer in huis. De meeste huizen hebben dan wel de beschikking over centrale verwarming, er gaat uiteindelijk toch niets boven een sfeervolle warmtebron in jouw huiskamer. Bijkomend voordeel is dat je hiermee in het voor- en naseizoen kunt besparen op jouw energierekening door jouw gaskachel even aan te zetten in plaats van het hele centrale verwarmingssysteem op te starten. Uiteraard koop jij jouw prachtige gaskachel bij De Heide Smid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim aanbod aan inbouw-, inzet-, vrijstaande- of hangende gaskachels. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke kachel het meest geschikt is. Een gaskachel kopen doe je dus bij De Heide Smid.

Gaskachel kopen bij De Heide Smid

We hebben bij De Heide Smid ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van gaskachels. Daarom kun je bij ons rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij bieden jou volop keuze uit vrijstaande gaskachels, gashaarden, hangende gashaarden en natuurstenen sierlijsten, kaders en schouwen. Zo kun je jouw kachel altijd afstemmen op je eigen smaak en interieur. Onze veertig medewerkers helpen je graag bij de aankoop van je gaskachel. Daarnaast kan ons familiebedrijf zorgen voor de levering en installatie van jouw kachel. Onze specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. De kracht van ons bedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze gaskachels die extra uitstraling geven.

Ik koop mijn gaskachel bij de specialist

Sfeervol wonen begint met uiteraard met de prachtige en stijlvolle gaskachels en gashaarden van De Heide Smid. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter met onze gaskachel. Bij ons kun je rekenen op een vakkundig en gedegen advies.

gaskachel kopen

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.