Gashaarden

Gashaarden

Kom naar De Heide Smid


Gashaarden voor elk interieur vind je bij De Heide Smid in Halle en Duiven. Of je nu op zoek bent naar een inbouwhaard, hoekhaard of doorkijkhaard; wij hebben het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Maar er zijn ook vrijstaande gaskachels bij ons te verkrijgen. Deze kun je laten omlijsten met een schouw. Wij bieden gashaarden in diverse formaten, die in elke woonkamer passen. Bezoek eens onze twee showrooms voor een impressie van onze stijlvolle gashaarden. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag welke gashaard het beste past bij jouw woonsituatie. De kracht van ons Achterhoekse familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze gashaarden die de extra uitstraling geven.

Gashaarden kopen bij de specialist

Met een gashaard heb je het gemak en het vuur met één druk op de knop. Zo kun je op een snelle manier genieten van een aangename warmte. Daarbij is het vuur bijna niet te onderscheiden ten opzichte van houtvuur. Tevens is het onderhoudsvriendelijk. Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. Er mogen immers geen vonken meer uit het vuur spatten en zo snel als het vuur aangaat, kan het ook weer uit. Kortom, erg gebruiksvriendelijk. Dit gebruikersgemak verklaard de populariteit van de gashaard. Het assortiment gashaarden bij De Heide Smid bestaat uit de topmerken Dru, Faber, Barbas en Kal-Fire. Onze ruim veertig specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf ook zorgen voor de levering en installatie van jouw gashaard.

Ik koop mijn gashaard bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Koop jouw gashaard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in haarden kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies.
gashaarden kopen

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.