Gashaard kopen

Gashaard kopen

Kom naar De Heide Smid


Gashaard kopen doe je bij De Heide Smid. Of je nu op zoek bent naar een inbouwhaard, hoekhaard of doorkijkhaard; voor ieder interieur hebben wij de oplossing. In ons assortiment hebben wij namelijk de mooiste gashaarden en gaskachels. Deze kun je eventueel laten omlijsten met een schouw. Wij bieden gashaarden in diverse formaten, die in elke woonkamer passen. Bezoek eens onze twee showrooms in Halle en Duiven voor een impressie van onze stijlvolle gashaarden. Deze staan bij ons brandend opgesteld. De kracht van ons bedrijf zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advies door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze. Een gashaard kopen doe je dus bij De heide Smid.

Gashaard kopen bij De Heide Smid

Met onze prachtige gashaard heb je het gemak en het vuur met één simpele druk op de knop. Zo kun je snel genieten van een aangename warmte in jouw huis. Daarbij is het vuur bijna niet te onderscheiden van echt houtvuur. Daarbij is het onderhoudsvriendelijk. Stoken op gas is namelijk schoon, makkelijk en veilig. Er mogen immers geen vonken meer uit het vuur spatten. En zo snel als het vuur aangaat, zo snel kan het ook weer uit. Deze gebruiksvriendelijkheid verklaard de populariteit van de gashaard. Het assortiment gashaarden bij De Heide Smid bestaat uit de topmerken Dru, Faber, Barbas en Kal-Fire. Onze ervaren specialisten denken graag met je mee met een kachelopstelling op maat. Daarnaast kan ons bedrijf zorgen voor de levering en installatie van jouw gashaard.

Ik koop mijn gashaard bij de specialist

Sfeervol wonen begint met de gashaarden en gaskachels van De Heide Smid. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Koop jouw gashaard dus bij de specialist.

gashaard kopen

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.