De Heide Smid

Elektrische haarden

Elektrische haarden

Kom naar De Heide Smid


Elektrische haarden kopen? Dat doe je uiteraard bij De Heide Smid. Met deze haarden van de specialist geniet je van een houtvuur sfeer, zonder dat hier een rookkanaal voor nodig is. Met hulp van de nieuwste technieken creëer je een vuur wat te vergelijken is met echt houtvuur. In onze uitgebreide en overzichtelijke vestigingen in Halle en Duiven vind je elektrische kachels en haarden in allerlei soorten, vormen en maten. Zo kun je jouw haard omlijsten met een passende schouw, of bouw je de elektrische haard in of plaats je deze vrijstaand in de woonkamer. Er zijn bij ons volop mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag welke gashaard het beste past bij jouw woonsituatie. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze mooie elektrische haarden voor de extra uitstraling.

Elektrische haarden kopen bij de specialist

Een elektrische haard is een kachel die rechtstreeks warmte afgeeft. Dit komt doordat de haard op het netstroom is aangesloten en de warmte daardoor niet hoeft op te bouwen. Het apparaat verwarmt alle oppervlakken dan ook vrij snel. In ons ruime assortiment hebben we diverse topmerken aan elektrische haarden, zoals Altech, Faber en Nordic-Fire. Bezoek één van onze showrooms, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Ons ervaren personeel geeft je graag een vakkundig en gedegen advies over jouw elektrische haard. Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Ik koop mijn elektrische haard bij De Heide Smid

Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Koop jouw elektrische haard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in haarden kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij installeren, repareren en onderhouden door heel Nederland.

elektrische haarden

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.