DRU Inspiration Shop

DRU Inspiration Shop

Kom naar De Heide Smid


DRU Inspiration Shop bezoeken? Kom dan eens langs bij De Heide Smid in Halle en Duiven. Wij zijn exclusief door DRU geselecteerd als DRU Inspiration Shop. Er zijn namelijk maar een aantal dealers geselecteerd waar je nog meer ideeën op kunt doen. Deze shops zijn dé inspiratie- en belevingswinkels op het gebied van haarden en kachels. Een bezoek aan één van onze twee showrooms mag dan ook niet ontbreken als je op zoek bent naar een nieuwe gashaard of houtkachel. In ons assortiment vind je kachels en haarden van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Deze staan brandend opgesteld, zodat u heel veel inspiratie kunt op doen. Bezoek onze DRU Inspiration Shop voor de perfecte haard of kachel.

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:
  • Meer dan 300 modellen haarden
  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Dealer DRU Inspiration Shop
  • Uitgebreide showrooms

Haarden kopen bij de specialist

Binnen de sfeervolle opstelling van de DRU Inspiration Shop vind je geweldige gashaarden en houtkachels. Voor ieder interieur en verwarmingsbehoefte heeft De Heide Smid de perfecte DRU haard of kachel voor je. Daarnaast kun je bij ons terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers.

Ik koop mijn haard bij De Heide Smid

Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke DRU haard of kachel het beste past bij jouw interieur. De kracht van ons familiebedrijf zit hem in de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Kies voor onze houtkachels die extra uitstraling geven.

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.