De Heide Smid

DRU gashaard

DRU gashaard

Kom naar De Heide Smid


DRU gashaard kopen? Dat doe je uiteraard bij De Heide Smid. Wij zijn al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je het volledige assortiment gashaarden van DRU, welke sfeer en gezelligheid brengen. Ons bedrijf heeft een DRU Inspiration Corner, wat inhoudt dat je bij ons terecht kunt om de luxe gashaarden van het merk  brandend opgesteld kunt bewonderen in onze showroom. Wij helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe je favoriete DRU haard eruitziet in jouw interieur. De combinatie van deskundig advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze kunt maken! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige DRU gashaard.

DRU gashaard kopen bij De Heide Smid

Wie kiest voor een gashaard van DRU, kiest voor sfeer, comfort en gemak. Met een gashaard van het merk kies je bovendien voor de allernieuwste innovaties op het gebied van design en duurzaamheid. In onze DRU Inspiration Corner vind je dan ook de allernieuwste modellen haarden van DRU, zoals de DRU Polo. Zo ben je ervan verzekerd dat je gebruik kunt maken van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarden! Wij zijn dan ook hét adres wanneer je op zoekt bent naar een moderne gashaard, een klassieke gashaard, een inbouwhaard op gas, een inzethaard of een zuinige gashaard. Wat voor gashaard je ook zoekt; bij ons slaag je zeker! Als je je door ons laat adviseren, kun je uiteraard rekenen op een deskundig advies en heel veel andere voordelen, zoals een vakkundige montage van je gashaard.

Mijn DRU gashaard kopen bij de specialist

Sfeervol wonen begint dus met de DRU gashaarden van De Heide Smid. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Wacht dus niet langer en kies voor de kachel- en haardenspecialist.

Bekijk onze DRU gashaarden
dru gashaard

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.