Kalfire - Ombouwgarantie

Kalfire ombouwgarantieAardgas is de brandstof waar Nederland al decennia lang op vertrouwd. Het is één van de schoonste fossiele brandstoffen met weinig tot geen vervuiling en geringe CO2 uitstoot. Bovendien wordt aardgas steeds schoner; zo wordt het bijvoorbeeld gemend met waterstof en wordt steeds meer gebruik gemaakt van CO2 neutraal Biogas. Alle Kalfire gashaarden functioneren zonder problemen op het nieuwe gas en Biogas. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet meer kunt genieten van je Kalfire gashaard.

Mocht je woning onverhoopt van het gasnetwerk worden afgesloten dan hoef je geen afscheid te nemen van je gashaard. De Kalfire gashaarden laten zich namelijk eenvoudig ombouwen naar een nieuwe brandstof: (Bio)propaan. Zo kun je blijven genieten van je haard. Sterker nog, je zal merken dat de gashaard de ideale manier is om bijvoorbeeld snel een paar graden bij te verwarmen.

Bekijk de actievoorwaarden

Beoordeeld met een 9,0 op basis van 900 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Stefan, Baks
18-01-2021 |

We liepen op een zondag maar even naar binnen. Want een houtkachel hadden we onlangs elders gekocht maar een rookgas kanaal moest nog wel geïnstalleerd worden. Na een prettig ontvangst, een goede uitleg over wat erbij komt kijken bij het plaatsen van een houtkachel en met direct een overzichtelijke offerte zijn we weer na huis gegaan. Na een nachtje slapen akkoord gegeven voor de offerte. De installatie werd ingeplant en correct, snel en netjes uitgevoerd. Twee vaklui hebben het werk uitgevoerd zoals we ook op die zondag uitgelegd hebben gekregen. Nu is het elke dag genieten in hoofdletters!