Kalfire - Ombouwgarantie

Kalfire ombouwgarantieAardgas is de brandstof waar Nederland al decennia lang op vertrouwd. Het is één van de schoonste fossiele brandstoffen met weinig tot geen vervuiling en geringe CO2 uitstoot. Bovendien wordt aardgas steeds schoner; zo wordt het bijvoorbeeld gemend met waterstof en wordt steeds meer gebruik gemaakt van CO2 neutraal Biogas. Alle Kalfire gashaarden functioneren zonder problemen op het nieuwe gas en Biogas. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet meer kunt genieten van je Kalfire gashaard.

Mocht je woning onverhoopt van het gasnetwerk worden afgesloten dan hoef je geen afscheid te nemen van je gashaard. De Kalfire gashaarden laten zich namelijk eenvoudig ombouwen naar een nieuwe brandstof: (Bio)propaan. Zo kun je blijven genieten van je haard. Sterker nog, je zal merken dat de gashaard de ideale manier is om bijvoorbeeld snel een paar graden bij te verwarmen.

Bekijk de actievoorwaarden

Beoordeeld met een 9,0 op basis van 989 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Kiki, IJsselstein
14-05-2021 |

Onze ervaring met Heide Smid liep van het begin tot het einde erg prettig. Als eerst werden wij ontvangen door Jeroen in de showroom, waarbij we met een kopje koffie de eerste schetsen van onze gashaard hebben gemaakt. Vervolgens een week later alle puntjes op de i gezet, totdat het voor ons perfect was. Ook toen we achteraf nog vragen hadden of aanpassingen konden wij Jeroen altijd bereiken, dit vonden wij heel fijn. De mannen die het hebben geplaatst waren echte vakmannen. Alles staat super strak en netjes. Dit viel onze stucadoors ook zelfs op. Wij zijn erg tevreden met Heide Smid.