Actie - Hwam - Oud tegen nieuw

Hwam – Oud tegen nieuw!

Vanaf 1 september tot en met 31 oktober hanteert Hwam een gloednieuwe actie. Op 3 Wiking kachels en 3 Hwam kachels zit in deze periode een korting van maar liefst 300 euro!

Mocht je dus dit jaar op zoek zijn naar je eerst kachel of ben je op zoek naar een nieuwe haard? Neem dan eens een kijkje naar één van deze haarden van Hwam of Wiking.

Hwam

Een houtkachel die met een piepje of appje aangeeft wanneer het hout aangevuld moet worden. Klinkt als toekomstmuziek, maar niet bij HWAM. In samenwerking met de Technische Universiteit van Denemarken ontwikkelde HWAM een elektronisch systeem dat zorgt voor een zo schoon mogelijke en milieuvriendelijke verbranding. Hierdoor kun je lekker achterover leunen en eenvoudig genieten van je HWAM houtkachel.

Wiking

Uniek voor de nieuwe Wiking houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is ook de CO2-uitstoot veel lager. De verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zijn zo revolutionair dat meteen octrooi is aangevraagd op het systeem. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat door de betere verbranding de ruit van de kachel perfect schoon blijft.

Sorteren op
Sorteren op
Beoordeeld met een 9,0 op basis van 783 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Wilberth, Hummelo
24-09-2020 |

We zijn zeer goed geholpen, aansluiting is goed verlopen. Zeer netjes gewerkt en goede uitleg gehad.