5 Sterren partner De Heide Smid

Vakmanschap

De Heide Smid, met vestigingen in Halle en Duiven, is dé specialist op het gebied van kachels, open haarden, schoorstenen en schouwen. Ons bedrijf is lid van het Sfeerverwarmingsgilde dat tekent voor Vakmanschap, Verantwoordelijkheid, Veiligheid, deskundig advies en garanties. Wij plaatsen en leveren in heel Nederland.

Wij installeren alles in eigen beheer en hebben een eigen servicedienst voor onderhoud en storingen aan gaskachels, sfeerhaarden en CV installaties (gas- en houtgestookte CV installaties.) Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor schoorsteenvegen. Wij hebben een eigen hoogwerker om veilig te kunnen werken. (We zijn lid van het ASPB).

Deskundig advies

Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid om jouw vakkundig advies te kunnen geven. Of het nu om verkoop gaat of reparatie; je bent bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren vakmannen staan voor je klaar om jouw comfort te waarborgen. Dag in, dag uit installeren, repareren en onderhouden we jouw kachel, haard en schouw. Onze werkwijze waarborgt dat wij voor de volledige 100% achter onze werkzaamheden kunnen staan. Hierbij maken we dan ook gebruik van het beste gereedschap en de beste producten.

Verantwoordelijkheid

De Heide Smid neemt altijd de verantwoordelijkheid voor de installatie van de door jou gekochte haard of kachel. Die verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces: van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. De Heide Smid verkoopt alleen haarden en kachels van geselecteerde fabrikanten. Zij leveren immers een kwaliteit met dezelfde hoge standaard als wij bij De Heide Smid vragen. Het gaat tenslotte om jouw sfeerbeleving.

Topkwaliteit producten

Kom naar Halle of Duiven en bezoek onze mooie showrooms. Alle bekende merken zoals Dru, Barbas, Bellfires, Faber, Kal-fire, Lotus, Altech, Janus, Stuv, Dovre, Spartherm, Wanders, Scan, Hwam, Varde, Nestor-Martin, Contura, Morso, Dik Geurts, Godin, Bocal, Nordic-Fire en Jotul. Houtkachels, gaskachels en elektrische kachels zijn allemaal brandend te zien!

Garantie

De Heide Smid is een erkend installateur sfeerverwarming conform de EVIS-regeling en heeft door middel van de vereiste diploma’s aangetoond over de nodige vakbekwaamheid te beschikken. Bovendien vinden er regelmatig inspecties plaats van de onderhanden zijnde en opgeleverde projecten. Door aangesloten te zijn bij het sfeerverwarmingsgilde en de ASPB willen we laten zien dat we kwaliteit leveren. Mocht er iets zijn dan staat De Heide Smid garant voor een passende oplossing.

Veiligheid

Vakmanschap en verantwoordelijkheid staan beide in dienst van de veiligheid. Je wilt uiteraard zorgeloos kunnen genieten van de sfeer die een haard of kachel uitstraalt. Dan moet je aankunnen op de veiligheid ervan. De Heide Smid is zich daarvan zeer bewust. In ons advies aan jou speelt het leefmilieu in en rond jouw woning dan ook een belangrijke rol. De Heide Smid beoordeelt de randvoorwaarden die nodig zijn voor een veilig en zorgeloos genieten. Indien nodig kijkt De Heide Smid hoe die geoptimaliseerd kunnen worden. De Heide Smid installeert alleen een haard of kachel als een duurzaam veilige werking daarvan mogelijk is.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: