De Heide Smid
title bar

5 Sterren partner De Heide Smid

Vakmanschap

De Heide Smid, met vestigingen in Halle en Duiven, is dé specialist op het gebied van kachels, open haarden, schoorstenen en schouwen. Ons bedrijf is lid van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche dat tekent voor Vakmanschap, Verantwoordelijkheid, Veiligheid, deskundig advies en garanties. Wij plaatsen en leveren in heel Nederland.

Wij installeren alles in eigen beheer en hebben een eigen servicedienst voor onderhoud en storingen aan gaskachels, sfeerhaarden en CV installaties (gas- en houtgestookte CV installaties.) Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor schoorsteenvegen. Wij hebben een eigen hoogwerker om veilig te kunnen werken. (We zijn lid van het ASPB).

Deskundig advies

Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid om jouw vakkundig advies te kunnen geven. Of het nu om verkoop gaat of reparatie; je bent bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren vakmannen staan voor je klaar om jouw comfort te waarborgen. Dag in, dag uit installeren, repareren en onderhouden we jouw kachel, haard en schouw. Onze werkwijze waarborgt dat wij voor de volledige 100% achter onze werkzaamheden kunnen staan. Hierbij maken we dan ook gebruik van het beste gereedschap en de beste producten.

Verantwoordelijkheid

De Heide Smid neemt altijd de verantwoordelijkheid voor de installatie van de door jou gekochte haard of kachel. Die verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces: van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. De Heide Smid verkoopt alleen haarden en kachels van geselecteerde fabrikanten. Zij leveren immers een kwaliteit met dezelfde hoge standaard als wij bij De Heide Smid vragen. Het gaat tenslotte om jouw sfeerbeleving.

Topkwaliteit producten

Kom naar Halle of Duiven en bezoek onze mooie showrooms. Alle bekende merken zoals Dru, Barbas, Bellfires, Faber, Kal-fire, Lotus, Altech, Janus, Stuv, Dovre, Spartherm, Wanders, Scan, Hwam, Varde, Nestor-Martin, Contura, Morso, Dik Geurts, Godin, Bocal, Nordic-Fire en Jotul. Houtkachels, gaskachels en elektrische kachels zijn allemaal brandend te zien!

Garantie

De Heide Smid is een erkend installateur sfeerverwarming conform de EVIS-regeling en heeft door middel van de vereiste diploma’s aangetoond over de nodige vakbekwaamheid te beschikken. Bovendien vinden er regelmatig inspecties plaats van de onderhanden zijnde en opgeleverde projecten. Door aangesloten te zijn bij de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche en de ASPB willen we laten zien dat we kwaliteit leveren. Mocht er iets zijn dan staat De Heide Smid garant voor een passende oplossing.

Veiligheid

Vakmanschap en verantwoordelijkheid staan beide in dienst van de veiligheid. Je wilt uiteraard zorgeloos kunnen genieten van de sfeer die een haard of kachel uitstraalt. Dan moet je aankunnen op de veiligheid ervan. De Heide Smid is zich daarvan zeer bewust. In ons advies aan jou speelt het leefmilieu in en rond jouw woning dan ook een belangrijke rol. De Heide Smid beoordeelt de randvoorwaarden die nodig zijn voor een veilig en zorgeloos genieten. Indien nodig kijkt De Heide Smid hoe die geoptimaliseerd kunnen worden. De Heide Smid installeert alleen een haard of kachel als een duurzaam veilige werking daarvan mogelijk is.