De Heide Smid

De Heide Smid helpt jouw tijdens de zoektocht naar je droomhaard! En niet alleen dat. Want nadat deze gevonden is en jij akkoord hebt gegeven, schetsen wij met een 3D-ontwerp de toekomstige situatie. Zo heb je als klant voorafgaand de realisatie al een helder beeld hoe jouw woonkamer er straks uit komt te zien! Bij De Heide Smid weet je dus precies waar je aan toe bent.

Kies je droomhaard

Voordat we een 3D-tekening kunnen maken, moet natuurlijk eerst duidelijk zijn welke haard jij in jouw huis wilt zien branden. Daarom kies je samen met onze ervaren en enthousiaste verkopers er eerst een uit. Het is mogelijk om op onze website alvast de eerste schifting te maken, want alle haarden staan hierop. Daarnaast staan in onze showrooms in Halle en Duiven een groot aantal haarden.

Een toekomstige indruk

Op het moment dat het duidelijk is welke haard het gaan worden, maken onze verkopers een 3D-tekening van jouw woonkamer. Hierin zitten de besproken wensen verwerkt, het huidige interieur op basis van een aantal foto’s en natuurlijk inclusief de toekomstige haardpartij. Via deze tekening krijg je een perfect beeld van hoe jouw kamer er na de installatie uit komt te zien. Een ander voordeel is dat, wanneer je toch aan de hand van de tekening het een en ander anders zou willen hebben, dit in overleg altijd mogelijk is. Vanuit onze kant moet er uiteraard aan een aantal veiligheidsregels worden voldaan.

Naar realiteit

De haard is gekozen, de offerte is ondertekent en ook het 3D-ontwerp is naar wens. Dat is het moment dat er een afspraak ingepland kan gaan worden om jouw droomhaard te gaan realiseren. Aan de hand van de gemaakte maattekeningen en de gewenste situatie gaan de ervaren monteurs aan de slag. Om je een beeld te geven hoe dat in zijn werk gaat, van 3D naar realisatie, heeft een van onze monteur een geheel project gefilmd.

Enkele door ons opgeleverde 3D-tekeningen